10 Dakika Önce Evime Hırsız Girdi !

Serkan Karadaş
18-09-2011, 21:37   |  #26  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

üzerin kaçanları kovalamaya müsait olmayabilirde bari birini tutsaydın ...  ;)

infazci6100
18-09-2011, 23:26   |  #27  
infazci6100 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,108 mesaj

ewe hırsız gırdı polısı arıyımmı demen bomba bızden bırıde  ew kac oda klıma var mı kac derece oluyo soyle ona gore öneride bulunuruz deseya :P

Son Düzenleme: infazci6100 ~ 18 Eylül 2011 23:27
Kapalı Hesap (200174)
18-09-2011, 23:27   |  #28  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

bu konu 16:40 ta açılmış olayın üzerinden halen 11 dakika geçmedimi ya Gülüş

okinkurt
18-09-2011, 23:48   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

o kızlar suan kim bilir neredeler bu süre içinde mekik yapıp uzaya kacmıslardır :D

Kapalı Hesap (200174)
18-09-2011, 23:49   |  #30  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: okinkurt  
o kızlar suan kim bilir neredeler bu süre içinde mekik yapıp uzaya kacmıslardır :
Kahkaha

Feyk
19-09-2011, 00:00   |  #31  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

Sayın okinkurt;Fransız kalmak diye bir deyim vardır bilirmisiniz,lütfen boş boş konuşmayın açın bir deyimler sözlüğü anlamına bakın.
Efendim tutturmuşsunuz burası Türkiye burası Türkiye,hiç yurtdışına çıktınız mı?
sizin yaptığınız bir ihbar bir çetenin çökertilmesinde önemli bir rol oynayabilir ya da sizin bölgenizde hırsızlık ihbarlarının artması sonucu devriyeler artabilir ya da sizin ihbarlarınız sonucu bir çete takibine katkıda bulunmuş olabilirsiniz vs. vs.Bakın şöyle düşünün;Türkiye'de her gün her saat hırsızlık olaylarıı oluyor hatta ben bunu yazarken de oluyordur örneğin günde beş bin kişi hırsızlıkla karşılaşsa bu beş bin kişinin tamamı sizin gibi düşünüp ihbarda bulunmasa ne olur?
Sizin gibi vatandaşlarımız olduğu sürece bu ülkede ''Burası Türkiye'' cümlesi asla ölmeyecektir.
Şiddet konusuna gelince;size en güzel cevap Kuran'ı Kerim'dir.Açınız bir bakınız neler yazmakta,bir hırsızda olsa Allah'ın verdiği canı ondan başkası alamaz.
Bilginiz olmayan konularda çeşitli teoriler üretip milletin aklına saçmasapan şeyler sokmayın.Buz dağının arkasını da görmelisiniz.
Son olarak;Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben Hiç Yenemedim.. (Gazali)

Polislerin işlerini doğru düzgün yapmaması ise apayrı bir konuya tekabül ediyor,devlet memuru oldukları için işten atılma korkuları yok,devlet sömürülmekte,çalışanlarla çalışmayanlar bir tutuluyor bu saçma sapan kamu uygulamasına son verilmeli bakın o zaman nasıl çalışıyorlar. (Bu tüm polisler için geçerli değildir elbette genelleme yapmak oldukça saçma),burda iş yine vatandaşa düşüyor işini yapmayan polisi gerekli mercilere şikayet etmelisiniz tabi kanıt vs. olmadan şikayet etmenizi tavsiye etmem.Bu durumda da görüldüğü üzre vatandaşımız haklarını bilmiyor,vatandaşımız yasalara da fransız kalmış.Vatandaşlarımız haklarını kullanmadıkça ''Burası Türkiye''.

Umarım anlatabilmişimdir,bazı cümlelerim saçma,devrik vs. olabilir kusura bakmayın.

Kapalı Hesap (200174)
19-09-2011, 00:04   |  #32  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

hımmm feyk arkadaşım çalıştığım işyeri 4 yıl önce soyuldu halen yakalıyorlar hırsızları 3 kez dilekçe verdi sahibi en sonunda ne dediler adama biliyormusun işyerinde hemde çalışanlarının bizim yanımızda
(toparlamışsınız işyerini bundan sonra gerekli tedbirleri alırsınız inşalllah)
kamera kayıtları vardı ne oldu kim yakalandı bayan kuaför'üyüm ben bir bayan kuaföründe minimum
28 milyarlık ürün vardır spreyi boyası falan ne oldu 28 milyarı alıp gitti adamlar kameraların önünde
peki devlet ne yabtı ?
(toparlamışsınız işyerini bundan sonra gerekli tedbirleri alırsınız inşalllah)  bunu dedi

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185289) ~ 19 Eylül 2011 00:05
Feyk
19-09-2011, 00:12   |  #33  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Alıntı: kesko  
hımmm feyk arkadaşım çalıştığım işyeri 4 yıl önce soyuldu halen yakalıyorlar hırsızları 3 kez dilekçe verdi sahibi en sonunda ne dediler adama biliyormusun işyerinde hemde çalışanlarının bizim yanımızda
kamera kayıtları vardı ne oldu kim yakalandı bayan kuaför'üyüm ben bir bayan kuaföründe minimum
28 milyarlık ürün vardır spreyi boyası falan ne oldu 28 milyarı alıp gitti adamlar kameraların önünde
peki devlet ne yabtı ?
(toparlamışsınız işyerini bundan sonra gerekli tedbirleri alırsınız inşalllah)  bunu
Dediğim gibi vatandaşlarımız haklarını bilmiyor,görevini iyi yapmadığını düşşündüğünüz polis ya da herhangi bir  kişiyi şikayet edebilirsiniz gerekli mercilere;bu konuda en büyük örnek Andıç arkadaşımız bu aralar görevini iyi yapmadığını düşündüğü birisi Andıç'ı şikayet ediyormuş,bu şikayet elbet değerlendirilip gerekli görüldüğü takdirde Andıç arkadaşımız da cezasını alacaktır ki İnşallah almaz çünkü görevini gayet iyi yapmakta :)

okinkurt
19-09-2011, 00:16   |  #34  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

valla ülke benim gibi vatandas görsün bilader burda kac hektar ormanı köylülerden koruyorum bilsen basıma neler geldi sölediklerimde sacma degil bu ülkeden benim gibi vatandasdan bi zarar gelmez yol yapacagı yerde yola gerek yok eşşekle inip cıkın diyen kaymakamdan gelir senin dedigin yolları denedigim için söledim ben onları kardes hırsızlığı bırak alt komsum 1280 kök kenevir ekti şikayet et yok et yok itmeyle iş yapıyolar 1280 kök kenevir yakalattım zorla ben sallamıyolar hiç bişeyi hocam calısmıyo adamlar ben ne yapıyım o yasalar kendi kedine yürümüyo yürütenler dandik kardeşim bütün devlet yapısı bitikse suc  benimmi oluyor türkiye süper bi avrupa ülkesi sanki kaymakamlar valilere bi bakın vatandasın yüzüne bakmıyolar polismi baksın sana neyse uzatmak istemiyorum dostum ister sacma gelsin sana ister degil benim bulundugum yerde poliste yatıyor askerde dürtmeyle iş yapıyolar suclu sen cıkıyosun 6 senedir buranın davalarıya ugrasıyorum o köylülere kac para ceza yedirttim bilmiyorum yani demem oki dedigin gibi hiç şikayet yapmayan umrunda olmayan bi insan degilim ben neler neler var ya bide oturup yazmıycam ülkenin halini isteyen şikayet etsin yurt dısına cıkmadım turt dısıda cok süper degil aslında da bu  bizimde rezalet olmamızı gerektirmez bu ülke böle dostum kim ne derse desin hukuk mukum adalet arama millette para yok ugrascak derman yok zaten şikayet edipte yüzüne bakmayan insanlarla ugrasmazlar neyse benden noktaaa iyi geceler dilerim sana.

Feyk
19-09-2011, 00:26   |  #35  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
valla ülke benim gibi vatandas görsün bilader burda kac hektar ormanı köylülerden koruyorum bilsen basıma neler geldi sölediklerimde sacma degil bu ülkeden benim gibi vatandasdan bi zarar gelmez yol yapacagı yerde yola gerek yok eşşekle inip cıkın diyen kaymakamdan gelir senin dedigin yolları denedigim için söledim ben onları kardes hırsızlığı bırak alt komsum 1280 kök kenevir ekti şikayet et yok et yok itmeyle iş yapıyolar 1280 kök kenevir yakalattım zorla ben sallamıyolar hiç bişeyi hocam calısmıyo adamlar ben ne yapıyım o yasalar kendi kedine yürümüyo yürütenler dandik kardeşim bütün devlet yapısı bitikse suc  benimmi oluyor türkiye süper bi avrupa ülkesi sanki kaymakamlar valilere bi bakın vatandasın yüzüne bakmıyolar polismi baksın sana neyse uzatmak istemiyorum dostum ister sacma gelsin sana ister degil benim bulundugum yerde poliste yatıyor askerde dürtmeyle iş yapıyolar suclu sen cıkıyosun 6 senedir buranın davalarıya ugrasıyorum o köylülere kac para ceza yedirttim bilmiyorum yani demem oki dedigin gibi hiç şikayet yapmayan umrunda olmayan bi insan degilim ben neler neler var ya bide oturup yazmıycam ülkenin halini isteyen şikayet etsin yurt dısına cıkmadım turt dısıda cok süper degil aslında da bu  bizimde rezalet olmamızı gerektirmez bu ülke böle dostum kim ne derse desin hukuk mukum adalet arama millette para yok ugrascak derman yok zaten şikayet edipte yüzüne bakmayan insanlarla ugrasmazlar neyse benden noktaaa iyi geceler dilerim sana.
E tamam o zaman sorun yok :)
Bu noktada haklısınız zaten aynı düşüncedeyiz tabi bazı yerler hariç :) Bana kalırsa bütün sorun lanet olası kadrolu sistemde.Devlet memuru olan başlıyor yatmaya,neden?Çünkü işten atılma tehlikesi yok oturduğu yerden ye babam ye.Bu sistem kesinlikle değişmeli devlet resmen sömürülüyor.Çok saçma yahu neden işten atamıyormuş devlet gerizekalımı çalışmayanı çalışanla bir tutup aynı maaşı veriyor?(Bu söylediklerim bütün memurlar için değildir elbet işini iyi yapanlar vardır.)

okinkurt
19-09-2011, 01:18   |  #36  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

ne deimşler hocam salla başını al mağaşını ben neden illa biriin şikayet etmek zorundayım ki chip online dan örnek vericem adminler k.bakmasın site korsan oyun konusu dolu bunların silinmesi için ben illa şikayet etmek zorundamıyım bi denetim olması gerekmiyomu öle degilmi bide bu elemanlar polis felan askerler özellikle cok acayip burnu kalkık hani köpekmişiz gibi davrandılar bize benim annemin üstüne g3 le yürüyen vardı ben bunu şikayet ettim sonuc sıfır hocam adam devletin vatandasının üstüne devletin verdigi silahla yürüyo bişey yapan yok şimi ben o adamı dövsem suclu ben olurum dimi sende haklısın feyk ama inanki başıma cok geldi yani güvenim kalmadı diyim sana ilgilenmiyolar abi adam neden sallasın senlemi ugrascak kimse bişey demiyo abi bende tel yoktu mesela kaymakama gittim en son care diger yerler sallamadı hatta dilekce verdim adam yüzüme dilekceni yırttım ben dedi bunu diyen müdürdü . dedim kaymakam bey bende tel hattı yok 3g ile 15 kb net 900 küsür pingle baglanıyorum yardım edin bana dedi öle baglan net cocuk oyuncagı zaten ne yapacan calıs adam ol diyo lan sanane be adam sen yardım etsene bana ya :D 2 saat onu de bunu de olmaz neden devetin kasadan para gidermiş kendiniz öderseniz olur e kac para peki 7 milyar demezmi utanmaz dedim ne diyim sana ya benim burda yolar bozuk eve eşşekle inip cıkıyoruz ciftcilik yapıyoruz eşşekle mal indirme felan dedik biim oraya dogru bi yol acın her eve h izmet gitmeli diye dedi eşşekle indir eşşek iyidir kesko biliyor bu hikayeyi :D ya şimi ben bu adamı dövmiyip ne yapıyım şikayet fayda etmiyor abi sen söle feyk haksızmıyım hocam ne yapsam fayda etmiyor bak suan 15 kb 900 pingle aranızdayım kimleri nerelere şikayet ettim yok ama halka iyi işliyor bak bi keci cobanı arazime kecilerini sokup tüm ormanın canına okumustu 17 şikayet etim 17 milyar ceza yedi sonuc aldıgım ender şikayetlerdendir gene coook uzun yazdım k.bakmayın ama tutamıyorum kendimi cok haksızlıga ugradım böle cok hikayem var hırsızlık felan ama cok uzun tutucak :D neyse iyi geceler tekrardan.

Kapalı Hesap (200174)
19-09-2011, 01:45   |  #37  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

biz diyoruz kasımpaşa o diyor andiyi şikayet etsen böle olur Gülüş
adam gitti polis ilgilenmiyor diye 3. ağır ceza kalemine ayrıca ankara'da tanıdıkları vardı o zamanlar onlar aracılığı ile emniyet genel müdürlüğüne dilekçe verdi değişen bişey olmadı......
neyse konu uzayıp gitmesin saygıyla kalın........
okinkurt hacı sen sana düşeni yabıyorsun bir söz var bilirmisin doğayı umursamazsanız bir gün gelir o sizi hiç umursamaz...devam et kardeşim..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185289) ~ 19 Eylül 2011 01:52
okinkurt
19-09-2011, 01:55   |  #38  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: kesko  
peki devlet ne yabtı ?
(toparlamışsınız işyerini bundan sonra gerekli tedbirleri alırsınız inşalllah)  bunu
bu yazıyı görmemişim :D 28 milyar cok büyük para abi ya öle böle degil yazık olmus hakkaten ugrasmıyolar işte hocam sallıyan yok gerekli tedbiri bizmi alacaz sen yakalasana dimi iş yeri  zaten kilitli tedbirlidir bütün bu yazılardan sonra aklıma rahmetli kemal sunalın bi filmi vardı köylülerin 2 cocugu kavga eder bir birlerine dava acarlar git gel git gel cepte para kalmaz bi ton yollarda sefil olurlar ne güzel film di ya kemal sunalın üstüne tanımam sorunları cok iyi işlerdi film lerde allah rahmet eylesin.

ECHELON_
19-09-2011, 02:27   |  #39  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

ben olsam ağzınını burnunu kırardım, en iyi estetikci bile toplayamazdı.

Kapalı Hesap (200174)
19-09-2011, 02:42   |  #40  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
bu yazıyı görmemişim :D 28 milyar cok büyük para abi ya öle böle degil yazık olmus hakkaten ugrasmıyolar işte hocam sallıyan yok gerekli tedbiri bizmi alacaz sen yakalasana dimi iş yeri  zaten kilitli tedbirlidir bütün bu yazılardan sonra aklıma rahmetli kemal sunalın bi filmi vardı köylülerin 2 cocugu kavga eder bir birlerine dava acarlar git gel git gel cepte para kalmaz bi ton yollarda sefil olurlar ne güzel film di ya kemal sunalın üstüne tanımam sorunları cok iyi işlerdi film lerde allah rahmet eylesin.
okinkurt aynen kemal sunal'ın filmdeki gibi oldu 4 sene gitti geldi gidiyor suçlu yok dön geri avukat bi yerden tırtıklıyor polis çağırır gel ifade ver
bigün sohbet ediyoruz işçisiyim ama arkadaş gibi aramız ben ve diğerleriyle adam diyor polis sormuş senmi boşalttın işyerini sigortadan para almak için böyle bir yerde yaşıyoruz..Sinsi

okinkurt
19-09-2011, 03:00   |  #41  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

hahahah :D polise bak ya zihniyet belli abi işte adamlarda adam ne ugrascak sigortayla felan ya sigorta gene gidenin parayı verir adam gene onla malzeme alır :D zaten sigortadan gelecek paraya ihtiyacı yoktur diye tahmin ediyorum ben polis bana öle dese direk hakaret olarak algılarım du bakalım kesko daha neler görürüz kim bilir :D. Doğayı koruyoz abi koruyozda bu küresel ısınma mafetti her tarafı acayip bi mahsül düşüklüğü var mesela 15 ağustosdan bu yana yedigim incir sayısı 2 tane inanmassın olmadılar elmalar desen az verdi dünya iyiye gitmiyor hocam şehirde görünmüyor göze ama benim burda cok acık bi şekilde görüyosun 3-4 sene önceki verimli şimdiki karsılastıramaz bile nese bunada şükür tabi ama iyiye gitmiyoruz.

Castieltr
19-09-2011, 06:43   |  #42  
Castieltr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
384 mesaj

İşin özü feyk'e katılıyorum. Burası türkiye mantığıyla suçlar için hiçkimse şikayette bulunmasa, şuan evimizde bile tırsa tırsa otururduk.

okinkurt
19-09-2011, 12:47   |  #43  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

ben şahsen abarttıgımı düşünmüyorum daha yazmadıgım neler var :D araplar da vardı hırsızlık yapanın bi kere yaparsa parmagını hangi eliyle yaptıysa artık gene yaparsa elini öle kola kadar gidermiş :D nerde şimi üste hırsıza para verseler şaşırmam :D.

technomistic
19-09-2011, 15:53   |  #44  
technomistic avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,520 mesaj

ne kız çocukları var ya hiç korkuda kalmamış....