Arkadaşlar tam 10 dkka önce üç kız evime girdi.
Sizce ne amaçla :D
Şuan şoktayım.
Zile bastılar ;
Görüşmek istemediğim bir arkadaş sandım açmadım ardından anaktar sesleri ve ardından ayak sesleri !
Anam geldi sandım :D
Kalktım karşımda esmer 3 küçük kız yani 15 felan dır yaşları ...
Ne yapıyorsunuz Lan demeye kalmadı ;
Kaçışmaya başladılar.
Üstüm müsayit olsaydı kovalayacaktım ama ...
Polisi aramayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce ... ?
10 Dakika Önce Evime Hırsız Girdi !
- 1
- 2
muhtemelen cingene cocuklarıdır gecmiş olsun dostum polisi arasanda fazla bişey olacagını sanmıyorum kendin yakalıcaktın :D
Kapıyı nasıl açmışlar acaba? Bu kadar kolay açılıyor kapınız, sanırım bir önlem alırsınız :)
Polisi arasanda bişey yapamazlar.Arkadaşın dediği gibi kendin yakalıcaktın.Polis gelse şikayetçiyim desen 45 lira sonra git gel.Deymez bence.Geçmiiş olsun.
Kapıyı nasıl açmışlar acaba? Bu kadar kolay açılıyor kapınız, sanırım bir önlem alırsınız :)Ev müstakil aslında kapımız iyidir ama bende anlamadım :D
Allahtan müsait değildim yoksa onların saçını yolardım :D
Bakıcam artık etrafa bir araştırma grubu kurarım arkadaşlardam :))
Ayrıca bugün pazar babamlar gel dediler pikniğe yok dedim iyiki gitmemişim yoksa ...
Yoksa şuan bu pc den yazamazdım arkadaşlar :D
Polise şikayet etmelisiniz tabi ki lütfen vatandaşlık görevinizi yerine getirin.Polis birşey yapamaz diyenler fransız olmalı.Lütfen şikayet edin sizin evinizi soyamış olabilirler lakin başkasının evini mutlak soyacaklardır.Ayrıca sizin yaptığınız bu şikayet ileride onlar için hayatta büyük bir engel teşvik edecekdir,sabıka kaydı olarak.Yaptıkları cezasız kalmamalıdır.Kısacası sizden ricam vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz,polis yapamaz şikayet etme aman paran gider diyenlere siyasetten konu açınca hemen vatanperver kesilirler iş bu konulara gelince fos.Sizden ricam bilinçli bir vatandaş olarak görevinizi yerine getirmeniz ayrıca bu işin din boyutuda var.
45 Lira şikayet ücretini ödede şikayet etsin arkadaş o zaman.Tabi bide polis sadece bi tutanak tutup atacak dosyayı bir kenera.Eğer oturduğun semtte tanınmış biriysen kendin bul ama polise teslim etme.Ben sana işin özünü anlatıyım geçen sene haziran ayında işten eve bi geldim kapı sonuna kadar açık girdim baktım hiç bişeyde eksik yok yinede polisi aradım yarım saat sonra geldiler şöyle bi baktılar eğer bişey eksik değilse şikayetçi olma dedi olmadım.Ertesi gün yakalattım o p*çi biraz dövdükten sonra polise götürdüm adam darp etmekten bir gün göz altında kaldım.
@feyk arkadaş siyasetten konu aç sen merak etme ben siyaseti seviyorum.Siyaseti sevdiğim kadar devletimi de seviyor hizmetlerimi gerek devlet gerekse ilgili bakanlıklar bilmekte.Herkezin bilmesine gerek yok.
45 Lira şikayet ücretini ödede şikayet etsin arkadaş o zaman.Tabi bide polis sadece bi tutanak tutup atacak dosyayı bir kenera.Eğer oturduğun semtte tanınmış biriysen kendin bul ama polise teslim etme.Ben sana işin özünü anlatıyım geçen sene haziran ayında işten eve bi geldim kapı sonuna kadar açık girdim baktım hiç bişeyde eksik yok yinede polisi aradım yarım saat sonra geldiler şöyle bi baktılar eğer bişey eksik değilse şikayetçi olma dedi olmadım.Ertesi gün yakalattım o p*çi biraz dövdükten sonra polise götürdüm adam darp etmekten bir gün göz altında kaldım.Göz altında kalmaya değer bnce bnde dayak atardım zira :) kız olunca saçlarını tırş ederdim ozaman işkence olur onlara :DDDD
Benim evime girse öderim.İşin özünü bende biliyorum.Dosyanızı takip edin o zaman,siz şikayet edip kenara attıktan sonra polis ne yapsın? polisler işini düzgün yapsa,devlet memuru oldukları için kendilerini güvence altında hissetmeseler her şey yolunda gider bu bütün polisler için geçerli değil tabi ki.Sizin zihniyetiniz şiddetle eşdeğer sizinle tartışmaya girmek istemiyorum mazallah benide buldurup dövdürürsünüz falan korktum!Cezanızı çekmişsiniz tebrik ederim.
@feyk arkadaş siyasetten konu aç sen merak etme ben siyaseti seviyorum.Siyaseti sevdiğim kadar devletimi de seviyor hizmetlerimi gerek devlet gerekse ilgili bakanlıklar bilmekte.Herkezin bilmesine gerek yok.Siyaseti bende severim.Ben sizin hizmetlerinizi sormadım.Ayrıca bu mesajınız dediğimi doğrular nitelikte,iş maddi konulara gelince uğraş vermek gereken durumlar varsa hemen cayın tabi,boşverin gitsin değil mi?
evime polis girdi demişsin sadece kapıyı zorlamışlar polise gidersen evime polis girdi deme çünkü polis gelir direk evde çalınan bir şey varmı diye rapor tutmaya hazırlanır polise gidersen kapımı zorladılar diye şikayette bulunki sonra laf yeme polislerden
bu suçun adı
hırsızlığa teşebbüs
senin attığın başlığa bak madem girdi çalınan eşyan varmı ?
şikayet et hıc bıse olmadı etrafda yakın uzak bıyerın kameradan tespıt ederler onceden de sucları varsa ceza alırlar agır sekılde belıkıde baskasını kurtarırsın en dusuk ıhtımal bıle olsa bunlar gıt et gorevini ya baskasını kurtarırsın yada cocukları onları buna mecbur bırakanlardan
Benim evime girse öderim.İşin özünü bende biliyorum.Dosyanızı takip edin o zaman,siz şikayet edip kenara attıktan sonra polis ne yapsın? polisler işini düzgün yapsa,devlet memuru oldukları için kendilerini güvence altında hissetmeseler her şey yolunda gider bu bütün polisler için geçerli değil tabi ki.Sizin zihniyetiniz şiddetle eşdeğer sizinle tartışmaya girmek istemiyorum mazallah benide buldurup dövdürürsünüz falan korktum!Cezanızı çekmişsiniz tebrik ederim.Öncelikle kimseyi dövmek veya dövdürmek, iş maddiyata dayanınca banane diyip kenara çekilmek gibi bir derdim olmadığını söylemek isterim.Bende söylediğim şeyin aslında doğru olmadığını biliyorum ancak herkez yanlış yaparken doğru yapmak en büyük yanlıştır.Günümüz Türkiyesinde şikayetçi olduğunuzda polisin yakaladığını varsayalım mahkemeye git gel(Gitmiyorum diyemezsin).Arkadaşın durumunda Mahkemeden çıkacak kararda beraattır kesinlikle tutuklanmaz.
feyk dostum ne diyosun allah aşkına sen fransız felan bu ülkeyi banamı öğretiyosun sen cok bilmişlik iyi değildir ben o polislere jandarmalara az gitmedim bitarafına sallıyan yok burası türkiye diye laf var biliyomusun bilmem bosuna sölenmemdi heralde degilmi ? benim evime girse acımam vururum sen dövmeye karsısın hiç bilezikleri için kolları kesilen kadın gördünmü ? ben fransız degilim türküm ülkemide iyi tanırım o cocukları şikayet etsende bulamazlar o semtin cocukları bile degil onlar şikayet etmek isteyen etsin biz aman etme demedik sonuc cıkmaz dedik sade hırsızın günahı yoktur ! gram acırsan en adi şerefsizim hırsıza sen olayı nerelere cekiyosun yok konu acışlırsa vatan perverlikten gecmezler felan ne alakaysa artık neyse fransız görmek istiyosan cok foto koyarız dostum burası türk forumu fransız arama.
Polisi çağırırsan kapıdaki parmak izlerini alırlar. Daha önceden sabıkaları varsa mutlaka kayıtlı parmak izleri de vardır, ordan bulurlar kim olduklarını. En azından birdahaki teşebbüslerinde yakalanır veya aynı kişi olduklarına dair kanıt niteliği olur... bu açıdan polisi bilgilendirmen önemli...
- 1
- 2