Bu sıralar İş Bankası'nın hazırladığı bu reklam filmi dönüyor TV'lerde. Gerçekten çok etkileyici buldum, ve Haluk Bilginer'i bir kez daha takdir ettim, gelecekte Atatürk konulu bir film çekilecekse onu en iyi Haluk Bilginer canlandırabilir, bu reklam filmi bu konuda bizi aydınlattı aslında. İnsanı gerçekten farklı alemlere götürüyor, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, ve son olarak burada atamı saygıyla anıyorum.
10 Kasım ve Atatürk konulu reklam filmi
Gerçekten benzetmişler ATATÜRK'e
Şimdiye kadar izlediğim en anlamlı reklam filmi diyebilirim. Özellikle de "dodi dodi" tarzı reklamların arasından bir anda sıyrılıveriyor.
Çok güzel bir reklam. Haluk Bilginer, ağız kısmı dışında Atatürk'e çok iyi benzetilmiş. elvis'in de dediği gibi eğer Atatürk konulu bir film çekilecekse en uygun kişi Haluk Bilginer olur.
Böyle anlamlı reklamların devamının da gelmesi dileğiyle...
OOOOMMMMEEEERRRRGerçekten benzetmişler ATATÜRK'OOOOMMMMEEEERRRR foruma nasıl giriş yapıyorsun diyecektim ismin çok uzun ve karışık az ama aslında ismin OMER miş ve 4 parantezine alırsak4.(O+M+E+R)=4O+4M+4E+4R = OOOO+MMMM+EEEE+RRRR
NOT:AZ ÖNCE MATEMATİK TESTİ ÇÖZDÜM.
XxXDaRKoXxXarkadaşlar rica ediyorum konuyu dağıtmayın, gerçekten ciddiyete uymuyor, burda olmasın, lütfen.OOOOMMMMEEEERRRRGerçekten benzetmişler ATATÜRK'OOOOMMMMEEEERRRR foruma nasıl giriş yapıyorsun diyecektim ismin çok uzun ve karışık az ama aslında ismin OMER miş ve 4 parantezine alırsak4.(O+M+E+R)=4O+4M+4E+4R = OOOO+MMMM+EEEE+RRRR
NOT:AZ ÖNCE MATEMATİK TESTİ ÇÖZDÜM.
haluk bilgineri Atatürk'e çok güzel benzetmişler ama bazen fatih terimi anımsattı bana..
Atatürk'ün kurdugu partiyim diyerek kendilerine pay çıkaranlar oldugu gibi Atatürk'ün bankasıyım diyerek pay çıkaranlarda olacaktır.
13 şehit verdigimizde günde ''anlı şanlı Türk bayragını cep telefonlarınıza indirin'' diye altta yazı çıkıyordu.
degerlerimiz ,duygularımız her zaman bu şekilde sömürülmeye devam edilecektir.
nightdarkhaluk bilgineri Atatürk'e çok güzel benzetmişler ama bazen fatih terimi anımsattı bana..Bazen böyle milli duyguları suistimal edenler çıkabiliyor:(Atatürk'ün kurdugu partiyim diyerek kendilerine pay çıkaranlar oldugu gibi Atatürk'ün bankasıyım diyerek pay çıkaranlarda olacaktır.
13 şehit verdigimizde günde ''anlı şanlı Türk bayragını cep telefonlarınıza indirin'' diye altta yazı çıkıyordu.
degerlerimiz ,duygularımız her zaman bu şekilde sömürülmeye devam edilecektir.
Arkadaşlar reklam filminin bir çıkara hizmet ettiğini düşünenleriniz olabilir ki bence de öyle. Ama bunun üzerinde en azından böyle bir günde durmanızı istemezdim, çünkü böyle bir günde menfaatlerden çok daha önemli bir şey söz konusuydu: Atatürk'ü kanlı canlı görüyor gibi olduk, bu güzeldi ve duygulandırıcıydı da. En kısa zamanda Atatürk'ün güzel bir filminin yapılmasını ve bu büyük adamı Haluk Bilginer'in canlandırmasını can-ı gönülden istiyorum, sanırım çok açık ve net.