Merhaba,
Chip Online Forumda toplam mesaj sayısı 75 ve üstünde olan 10 kişiye davetiye veriyorum. Gereklilikleri karşılayanlar email adreslerini konuya cevap olarak eklesin.
Merhaba,
Chip Online Forumda toplam mesaj sayısı 75 ve üstünde olan 10 kişiye davetiye veriyorum. Gereklilikleri karşılayanlar email adreslerini konuya cevap olarak eklesin.
Hocam bende davetiye var ancak tıklayıp formu doldurup tamam dediğimde kod geçersizdir diyor . Son 2-3 saat bir yardım
Hocam bende davetiye var ancak tıklayıp formu doldurup tamam dediğimde kod geçersizdir diyor . Son 2-3 saat bir yardısize ben kod göndermedim başkasından almışsınızdır. Bu kişi birden fazla kişiye aynı kodu verdiyse hata alırsınız normal bir durum bu....
Bu arada Konu Günceldir. ÖM ile ulaşan 1 kişiye davetiye gönderildi. 9 adet kaldı...
[email=teknik_servis@hotmail.com]teknik_servis@hotmail.com[/email]
Benim 75 mesajım yok ama kesinlikle iyi dir torrent kullanıcısıyım . 2 yıldır zamunda kullanıyorum ama orada türk filmleri , türkçe şarkılar ve bir çok sanatsal film bulunmuyor . Banada yollarsan seviniriç
benimde 75 mesajım yok ama 1tb a yakın arşivim var ve bilgisayarım sürekli açık seed konusunda iyi bir üye olacağıma inanıyorum banada davetiye yollarsanız sevinirim