Selam,
10. yıl çekilişi için anketi doldurdum.
Ancak, aday numaramı bilmiyorum. Nerden öğrenicem?
Selam,
10. yıl çekilişi için anketi doldurdum.
Ancak, aday numaramı bilmiyorum. Nerden öğrenicem?
Merhabalar,
Çekiliş Aday numaranızı öğrenebilmek için: https://www.chip.com.tr/cekilisno.asp adresini kullanabilirsiniz.
ayrı başlık açmamak için buradan soruyorum.chip anketine katıldım ancak mail adresime chip pdf dosyasını nasıl indireceğime dair bir mail gelmedi.ne yapabilirim?teşekkürler.
chip foruma kayıtlı olduğumuzdan buradaki nick ve şifremizi girdik sanırsam aday numaram buraya gönderilecek değil mi?
ya arkadaşlar bana hala bu çekilişle ilgili numara gelmedi açıkçası sinir oldum
ya arkadaşlar bana hala bu çekilişle ilgili numara gelmedi açıkçası sinir oldum
Aday numaranı https://www.chip.com.tr/cekilisno.asp adresten öğrenebilirsin
Merhabalar ben chip 10.yıl çekilişine katılmak istiyorum anacak.Kayıt yaptıracağım yeri hala bulamadım.Bana linkine verebilecek yokmuuuuuuuuuuuuuu
****** dan kayıt yaptırabilirsin.
acaba chip pdf özel sayısı çekilişten sonra mı mail adreslerine gelecek yoksa gelemsi gerekiyordu da gelmedi mi?bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim.
arkadaşlar chip özel pdf si ankete katıldıktan sonra belirtmiş olduğunuz mail adresine geliyor.
ankete katıldım,mailimi yazdım ama pdfyle ilgili mail falan gelmedi.bekliyoruz bakalım...
slm ben chip dergisinin çeklişine katılmak için ne yapmam gerekiyor. vogel com tr de
chip 10.yıl diye bişey yok bulamıyorum. çekilişe nasıl katılacam...
arkadaşlar elvis de yazmış ama *** çıkmış neden onlar çıkıyor
Dergiyi almayanlar çekilişe katılamasınlar diye heralde..:))
arkadaşlar ben e mail imi verdim ama hala pdf linki gelmdei 2 gün oldu ben bıktım bunu beklemekten.artık biri bana acil yardım etsin yani:(bekle bekle nereye kadar taştım yani yaw.beklenmiyoki.alalalalalalaaaaa
SORU 3. CHIP 10. YIL ÇEKİLİŞİNE KAYIT OLDUM. FAKAT PDF E-POSTASI ELİME ULAŞMADI.
YANIT: PDF E-postanızı tekrar size gönderilmesi için buraya tıklayıp çekilişe katıldığınız e-posta adresini girdiğinizde PDF'i indirebileceğiniz size özel adresi, e-postanıza gönderilecektir.
ONU YAPTIM ZATEN 2 GÜN OLDU HALA GELMEDİACABA PDF İÇİN YİNEMİ ÇEKİLİŞE KATILSAM:)İYİ OLUR EVT KATILCAM.HIHI
bende ordan yaptım zaten ama olmadı işte.iki gün oldu hala gelmedi bu pdf(acaba ben orda kullanıcı adımı ve şifremi verdiğim zaman farklı bilgiler verdim.çünkü yaşım tutmuyodu bende annemin bilgilerini verdim.acaba ondanmı yinemi başka şekilde katılsam)