10 yıllık Avast kullanımı hakkında
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.AdRaMiTiAvast'ın zaafı olduğunu biliyorum zaten. Ben Chip Online'ın bunu niye günün ipucu olarak verdiğini sordum. Üyeler böyle şeyler yazabilir ama ilgili yetkili onaylamak zorundamıydı? Sonuçta yasal olmayan bir durum.Evet yasal olmayan bir durum.Lakin bu kullanıcıların değil avastın zaafı diye düşünüyorum.
Bu arada Avast yakında çıkaracağı yeni sürümünde lisans yöntemini de değiştirecekmiş.
Son Düzenleme: runoades ~ 15 Nisan 2009 03:21
avars'a göre yasal olmaya bılır yasal olmadıgını dusunuyosa bu salakca uygulamayı duzeltsın ben bılgısayarımın saati ile istedigim gibi oynarım avarstami sorucam neresı yasal degılki bunun pc benım saat benım:)) kım karısır.Bu sorun onların eksıklıgıdır bence yasal olmıcak bir durum yok
ayrıcada degıl saat degısme bedavaya verse evıme sokmam pcye kurmayi gecdim :))
TrGenCavars'a göre yasal olmaya bılır yasal olmadıgını dusunuyosa bu salakca uygulamayı duzeltsın ben bılgısayarımın saati ile istedigim gibi oynarım avarstami sorucam neresı yasal degılki bunun pc benım saat benım:)) kım karısır.Bu sorun onların eksıklıgıdır bence yasal olmıcak bir durum yokAvukat @TrGenC konuştu :D Sen hiçbirşey bilmiyorsun yahu. Bu öyle basit değilki lafla iş bitsin :Dayrıcada degıl saat degısme bedavaya verse evıme sokmam pcye kurmayi gecdim :))
Bir programı kurarken lisans sözlemesi diye birşey gelir.(Aşağıdaki resim gibi) EULA(Son kullanıcı lisans sözlemesi) nedir buna. Genelde insanlar okumadan "next next veya ileri ileri" deyip geçerler bu önemli aşamayı.
İşte orada adamlar neyin yasal olmadığını yazarlar. "Bu programın açıklarından yararlanmanın, kodlarını değiştirmenin vs... " şeklinde ve kullanıcıda onu kabul eder.
Böylece o programı kullanıyorsan ister istemez yasal bir yükümlülük almış olursun. Bilmem anlatabildi mi? Umarım anladın.
baran101010ya avastı beleş verselerAvast uzun yıllardan beri beleş zaten.Home ile Pro versiyonu arasında büyük bir farkta yok.
Kis 2009 deneme sürümünü başka bir programa gerek olmadan sürekli kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirim
ziyaaaKis 2009 deneme sürümünü başka bir programa gerek olmadan sürekli kullanmak isteyenlere yardımcıBiz neden bahsediyoruz? Lisans, yasallık vs. Sen ne yazıyorsun. Bu yazdığının konu ile ne alakası var? Sürekli kullanmak isteyen gider lisans satın alır.Chip online üyeleri warez'e pek meraklı doğrusu.
runoadesBiz neden bahsediyoruz? Lisans, yasallık vs. Sen ne yazıyorsun. Bu yazdığının konu ile ne alakası var? Sürekli kullanmak isteyen gider lisans satın alır.Kimse meraklı değil bir kişi bile sormadı .Herkes lisans satın almış kullanıyor demekki bu sonuc cıktı ortaya.Chip online üyeleri warez'e pek meraklı doğrusu.
runoades kendını cok kasmısın bence bıraz relax ol kıcıkırık avarst programından bahsedıyorsun
FBI dan bahsedıyormus gibi konusma.
Adamlar oraya ıstedıklerını yazsınlar umrumda degıl,birilerınınde umrunda oldugunu dusunmuyorum zaten sende yazmısın genelde okumazlar diye.Sen hıc illegal avast kullanıyor diye hapse gireni gordunmu duydunmu? bende bılıyorum orda yazan sozlesmeyi ama bı okadarda sadece yazmak ıcın yazılmıs maddeler oldugunuda bılıyorum.Bukadar kasmaya gerek yok türkiyede yaşiyoruz yasal program kullanma oranları cok cok az.
Tekrar soyluyorum yasal olmadıgını dusunen avarst bu salakca uygulamayı duzeltır.İnaniyorumkı bunu yapabılıcek bilgi birikım hersey mevcuttur duzeltmedıklerıne gore demekkı bu zaman kadar goz yumuyolar.
Sana birde soru diyelımki avarst kullanıcaksın tarıhı gerı alıp 10 yılmı kullanırsın.Yoksa para verıp 10yıl boyunca serıalmı alırsın
cevap belli demi...
Ayrıcada kafa karısıcak ne varki belliki chip'de bunun illegal oldugunu dusunmuyor.Yoksa ipucu bolumunde vermezdi
Zaten bedava sürümde bile belli zaman aralıklarıyla key yenileme başlı başına saçma bir konu. Bedava sürümse keye ne gerek var. Avast'ın asıl öncelikle düzeltmesi gereken konu budur bence.
TrGenCrunoades kendını cok kasmısın bence bıraz relax ol kıcıkırık avarst programından bahsedıyorsun
FBI dan bahsedıyormus gibi konusma. bla bla bla bla bla bla bla .........................:D :D :
Chip online içeriği değiştirmiş zaten. İlgi gösterdiğiniz için Teşekkürler Chip.Son Düzenleme: runoades ~ 16 Nisan 2009 16:40