100 binden fazla uygulama BlackBerry World'de

CHIP Online
27-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BlackBerry platformundaki toplam uygulama sayısı, bu önemli kilometre taşına ulaştı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/100 ... world-de_39384.html

Uygulama geliştiriciler geçtiğimiz yedi hafta içerisinde BlackBerry World'e  30.000'den fazla uygulama ekleyerek BlackBerry10 platformuna karşı gösterdikleri desteğin altını çizdi.


Platformun önde gelen uygulama geliştirici firmaları arasında Amazon Kindle, OpenTavle, The Wall Street Journal yer alıyor. CNN, The Daily Show Headlines, eBay, eMusic, Maxim, MLB at Bat, MTV News, Pageonce, PGA, Rdio, Skype, Soundhound ve Viber uygulamaları da önümüzdeki haftalarda platformda yerlerini alacak.


Platformda hali hazırda 8tracks, Angry Birds Star Wars, ATP World Tour Live, BBC Top Gear News, Bloomberg Anywhere, CBS Sports, Delta Air Lines, F1 2013 Timing App CP, Facebook, Foursquare, Jetpack Joyride, Keek, LinkedIn, Navita Translator, Need for Speed, NHL GameCenter, N.O.V.A. 3, The New York Times, PressReader, Slacker, Songza, Twitter, UFC, USA TODAY, Waze, WhatsApp ve Zara BlackBerry10 uygulamaları mevcut.


BlackBerry10 uygulamaları sürekli bağlantıda kalma anlayışını yeni bir seviyeye taşıyarak sosyal medya, oyunlaştırma (gamification) ve entegrasyon alanlarında diğer platformlarda bulunmayan bir altyapı sunuyor. Kullanıcılar kontakları ile BBM (BlackBerry Messenger), Facebook ve Twitter üzerinden kolayca uygulama paylaşabiliyor. Bunun yanı sıra, Scoreloop araçları kullanılarak uygulamalara lider tablosu, rozet (badge), ödül ve daha bir çok oyun özelliği eklemek mümkün. Ayrıca uygulamalara ana OS entegrasyon noktaları ekleyerek ve BlackBerry 10'un özelliklerinden faydalanarak kullanıcılara hareket halinde iken iyi deneyimler sunmak mümkün.


En önde gelen uygulama ve oyunların yanı sıra BlackBerry World, film stüdyoları, plak şirketleri ve televizyon şebekeleri ile olan işbirlikleri sayesinde kullanıcılara en geniş müzik ve video yelpazesine sahip arşivlerden birini sunuyor.

Tüm Konu: 100 binden fazla uygulama BlackBerry World'de

Kaynak: www.chip.com.tr