100 trilyon byte bilgi
Çok yararlı ipuçları veriyor beynimizi daha verimli kullanmak üzerine...
Eyvallah kardeşim.Uygulamaya çalışacam.İmkanımız olsa da klavuzdan bizde edinsek.
ufuksEyvallah kardeşim.Uygulamaya çalışacam.İmkanımız olsa da klavuzdan bizde edinsek.Artık klavuzdan sonra kapasite arttırımına gidersin ufuks.
çok ilginç ama bir o kadar da güzel
Arkadaşlar konuyla bağlantılı diye söylüyorum, hızlı okuma teknikleri hakkında PDF formatında bir kitap var elimde. Çok akıcı bir dili var, yalnız ingilizce. İsterseniz RApidShare'e hemen upload edebilirim...
verdigim linklerdeki sitelere uye olursaniz bedava dokuman bulabilirsiniz.
make-believe upload etmeni şahsen istiyorum ama o kadar da iyi bi ingilizcem yok yaw(neyse sen yinede ekle arkadaşlar kullanır)
giga okuycam abi bi ara hani kısaydı..
Arkadaşlar kitabı bulamadım ama size hızlı okuma tekniğini tam anlamıyla anlatan sitenin adresini veriyorum.Bu sitede hızlı okuma teknikleri dışında, beynimizi daha verimli nasıl kullanırız gibi bir çok konuda sizleri aydınlatıyor. Ama dili birazcık İngilizce. :)
Konu: Speed Reading techniques.
make-believeAbi valla denemek lazım.Baksana meger cevheri kullanamıyormuşuz.Madem taşıyoruz nimetlerinden yararlanalım.ufuksEyvallah kardeşim.Uygulamaya çalışacam.İmkanımız olsa da klavuzdan bizde edinsek.Artık klavuzdan sonra kapasite arttırımına gidersin ufuks.
make-believeArkadaşlar kitabı bulamadım ama size hızlı okuma tekniğini tam anlamıyla anlatan sitenin adresini veriyorum.Bu sitede hızlı okuma teknikleri dışında, beynimizi daha verimli nasıl kullanırız gibi bir çok konuda sizleri aydınlatıyor. Ama dili birazcık İngilizce. :)türkçe değil amaKonu: Speed Reading techniques.
neyse bende de hızlı okuma cd'si tam 12 programdan oluşuyor.Yarım saat 1 program sürüyo.disiplinli bir şekilde çalışılırsa gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Ben 4.programdan ötesine henüz geçemedim vakitsizlik ve biraz da tembellikten çünkü sabır da gerektiriyor.Ama sudako çözerim size de tavsiye ederim gerçkten dikkati toplama açısından çok faydalı bir zeka oyunu