Arkadaşlar bundan 2/3 gün önce başka bir konu açmıştım.''Hangi laptop'u almalıyım?'' diye.Ama kendimi kısıtlamış oldum.Sizin önerilerinizi bekliyorum.Link ile öneride bulunursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Birde anket olarak marka yazıcam ordaki oylamayıda göz önünde bulunduracağım...
1000 ile 1500 TL arasında Laptop önerileriniz???
1 ve 5 arasında kaldım oyumu 1'den yana kullandım :)
Az çok markaları tahmin ediyorum.
Bir kere marka çok önemli. Eğer casper olan laptop çift ekran kartı kullanıyorsa ve kullandığı ekran kartı Nvidia ise ekran kartından çok çekersin. Sürücüyü güncelleyemiyorsun çünkü. (sanırım 5. seçenekteki casper.) Sürücüyü güncelleyemeyincede bazı oyunlarda takılma yapıyor, bazılarından kafasına göre atıyor. Onun dışında fena değil yeni modeller.
Exper düşünme bile.
Casper ve Acer marka bilgisayarların çoğunda ısınma sorunu var.
Casper, Exper ve Acer marka laptoplar kullandım. Asus hiç kullanmadım ama Experin bana sattığı bilgisayarın altında Asus A3N (Ya da A4N tam hatırlamıyorum.) yazıyordu :D Kendi yazılarını basıp göndermişler aleti :D Çok kötü değildi. 6 yıl falan oldu heralde alalı hala çalışıyor. Klavyesi ve touchpad i hariç :)
kesinlikle 3.ekran kartı süper ;)
1 ve 5 arasında kaldım oyumu 1'den yana kullandım :)Az çok markaları tahmin ediyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim.Dikkate alıcam...Bir kere marka çok önemli. Eğer casper olan laptop çift ekran kartı kullanıyorsa ve kullandığı ekran kartı Nvidia ise ekran kartından çok çekersin. Sürücüyü güncelleyemiyorsun çünkü. (sanırım 5. seçenekteki casper.) Sürücüyü güncelleyemeyincede bazı oyunlarda takılma yapıyor, bazılarından kafasına göre atıyor. Onun dışında fena değil yeni modeller.Teşekkür ederim.Ama tahmin ettiğiniz gibi 5. si casper değil.Exper konusunda seçenek olmasını istedim.Bu arada asus tek kelime ile mükemmel bilgisayrlar üretiyor.Belittiğim gibi sadece kararsız kaldım.Sizinden fikirlerinizi almak istedim.Tekrar teşekkürler fikirleriniz için...Exper düşünme bile.
Casper ve Acer marka bilgisayarların çoğunda ısınma sorunu var.
Casper, Exper ve Acer marka laptoplar kullandım. Asus hiç kullanmadım ama Experin bana sattığı bilgisayarın altında Asus A3N (Ya da A4N tam hatırlamıyorum.) yazıyordu :D Kendi yazılarını basıp göndermişler aleti :D Çok kötü değildi. 6 yıl falan oldu heralde alalı hala çalışıyor. Klavyesi ve touchpad i hariç :)
2 numara ekran kartı iyi.fakat işlemci çift çekirdek sanırsam...2. si alabileceklerim arasında.Ama benim için önemli olan işlemci,ekran kartı ve bilgisayarın kapasitesi...Teşekkürler öneriniz için.Son Düzenleme: onurdokmeci ~ 06 Şubat 2011 20:49Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0690 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010laptop alırken marka önemlidir. özellik olarak dersen 3. laptop ama markasına da önem ver o kadar insan casperdan şikayet ediyorsa bişe vardır dimi?
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 011 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011laptop alırken marka önemlidir. özellik olarak dersen 3. laptop ama markasına da önem ver o kadar insan casperdan şikayet ediyorsa bişe vardır dimi?
casper'in adı çıkmış yakında canıda çıkar çoğunluğun dediğine kulak ver
www.enucuzagel.comYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,153 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010exper aslında hiç sevmem ama özellikleri gerçekten fiyatına göre çok iyiy hatta süper ne biliyim eğer ısınma kasa kalitesi kötü olması gibi sorunları yoksa alınır ama bunlar en önemlileri LG a510 kullanıyorum ve gerçekten süper bir laptop alacaklarının arasında bulunsun derim eğer sorucakların varsa lg a510 hakkında mesaj atabilirsin
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,153 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010[url=../kisisel/167790/]hariciadam[/url] önerdiğin pc i7 ve 6gb ram olabilir ama ekran kartı berbat onun için hiçbir işey yaramaz.
OP Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 04 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010böyle bi i7 var 6 gb da ram var üzerinden vede fiyatı i5 fiyatına vede casper deil :))Merhaba öneriniz için teşekkür ederim.Ama ne yazıkkı ekran kartı işimi görmez.Ram konusuna gelince 6 veya 8 çok önemli değil.4GB olsun temiz olsun yani işlemci modeli ve ekran kartı modeli benim için önemli.Tekrar öneriniz için teşekkürler...