Merhaba arkadaşlar. Monitör haricinde 1000 Tl değerinde bir oyun bilgisayarı toplaya bilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim
1000 Tl Oyun Bilgisayarı. Yardım eder misiniz?
VATANIN YÜZDE 25 İNDİRİMİNDE ALABİLİRSİN.OLMAZSA PARÇALARDAN KISARIZ.
Önerileriniz için teşekkürler. Ben şöyle bir sistem topladım. Sizce nasıl acaba?
İşlemci ; Amd FX X6 6100
Anakart ; Asus M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133Mhz
Ekran Kartı ; Sapphire HD6850 GDDR5 1 GB 256bit
DVD ; Pionner DVR-SL19LBK
HDD ; Seagate 3.5'' 500GB
Kasa ; Thermaltake WINGS RS 201 500W MidT ATX SİYAH KASA + Cooler Master BRF-L12 120MM KASA FANI
Ram ; 8GB (2x4 GB ) Gskill Sniper DDR3 1600Mhz Cl9 Dual Kilit Ram
Bu parçalar bana Vatan Computer'da 1200 Tl ( %25 indirimle. Normal fiyat 1650 ) geliyor. Sizce uygun mudur.
Önerileriniz için teşekkürler. Ben şöyle bir sistem topladım. Sizce nasıl acaba?Evet güzel sistem olmuş alabilirsin.
İşlemci ; Amd FX X6 6100
Anakart ; Asus M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133Mhz
Ekran Kartı ; Sapphire HD6850 GDDR5 1 GB 256bit
DVD ; Pionner DVR-SL19LBK
HDD ; Seagate 3.5'' 500GB
Kasa ; Thermaltake WINGS RS 201 500W MidT ATX SİYAH KASA + Cooler Master BRF-L12 120MM KASA FANI
Ram ; 8GB (2x4 GB ) Gskill Sniper DDR3 1600Mhz Cl9 Dual Kilit Ram
Bu parçalar bana Vatan Computer'da 1200 Tl ( %25 indirimle. Normal fiyat 1650 ) geliyor. Sizce uygun mudur.
bende bu kadar limitle iyi bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. buradaki önerileri dikkate almak lazım.
Siparişini veriyorum o zaman. :) Birde Ram'i 4 den 8 e çıkarmak çok fark oluşturur mu?
Ekran kartına icim sinmedi sanki. Bu sistem ile oyunları yuksek kalitede oynaya bilirmiyim ve bu sistem beni kaç sene idare eder?
Yüksek kalite oynarsın kart güzel 3-4 sene gider bence oyun derdin olmazz.
Teşekkurler. Hdd yi Samsung 500Gb aldım. Gerıye Vatan'ın %25 indirimini beklemek kaldı.
Arkadaşlar , güç kaynağı yeterlimidir ekran kartı için?
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar yazın Oem de %24 indirim kampanyası yapıyor mu. Bir biliginiz varmı ? Yoksa onu beklemeyip farklı yerlerden alacagım da. Yardımcı olursanız sevinirim..
http://www.facebook.com/teknobiyotik
yarın pc toplama sihirbazında %20-30-40 gibi indirimler olacak çok iyi bir sistem kurabilirsin yarını bekle derim bence ve teknobiyotikten al
http://www.facebook.com/teknobiyotikAbi oraya da iyi diyeni göremedim pek... Vatanda yazın olmazmı indirim ?yarın pc toplama sihirbazında %20-30-40 gibi indirimler olacak çok iyi bir sistem kurabilirsin yarını bekle derim bence ve teknobiyotikten al
Teknobiyotik iyidir yalnız bu indirim beklenileni veremedi.Vatanınkini bekle yada başka yerlerden oluşturmayı dene bakarsın daha ucuza gelir.Kargo paralarına dikkat et yalnız farklı farklı yerlerden alıcaksan ona göre uydurmaya çalış.
Teknobiyotik'in nisan ayında yaptığı indirim çok iyiydi. Vatanbilgisayarın müşterisini bile alabilirdi ancak bu son yaptıkları bence saçmalık oldu. Vatanbilgisayarın yaptığı gibi kdv'siz fiyatı arttırıp kdvyi almıyoruz adı altında satış yapıyorlardı bu tabi pazarı kötü etkilemiş teknobiyotikte bu duruma özenmiş olsa gerek. amd işlemcilerindeki fiyat indirimi belli oluyorda intel tarafına baktığınızda indirim ancak 15-20 tl civarında oluyor nedense onu anlamış değilim
Kesinlikle dediğiniz gibi. Bu indirim ( dün ) olmadan önce alacağım sistemin fiyatlarına bakmıştım. Fiyatları arttırıp KDV bizden yapmışlar. Benim merak ettigim VATAN yazın oem parcalarda %25 lik indirim yapıyor mu? Bekleyeyim mi
o indirimlerin ne zaman yapılacağı belli olmuyor 30 mayısta varı bu olay ama tek günlüktü. Benim sana tavsiyem bu hafta sonu vatan indirimini bekle ne olacak ona göre vatan yaparsa vatandan alırsın. Teknobiyotikteki kampanya ise 15 hazirana kadar onuda belirteyim ama acelen yoksa tabi bekle 2-3 ay içinde %25 indirim zaten olacaktır illaki