ARKADAŞLAR TEKNOSADAKİ EXPER KARİZMA 520-910RT MODELİNİ 1024_TL YE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BU BENİM İLK NOTEBOOK UM OLACAK FAZLA Bİ BİLGİM YOK 5 GÜN İÇİNDE ALIYORUM
ACABA BENİ HERHANGİ Bİ KONUDA YARI YOLDA BIRAKIRMI SERVİS,MARKA,YADA BAŞKA KONULARDA
OTURUP NOTEBOOKTA CRYSİS FALAN OYNAMICAM AMA FİLM VE KÜÇÜK OYUNLAR OYNARIM.
BU PC Yİ KULLANAN ARKADAŞLARINDA YORUMLARINI BEKLIYORUM
YADA AYNI FİYATA TEKNOSADAKİ DAHA İYİ OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ÖNERİLEREDE AÇIĞIM
İYİ FORUMLAR
SAYGILAR.
1000_tl ye teknosadan alınabilecek en iyi notebook
ARKADAŞLAR TEKNOSADAKİ EXPER KARİZMA 520-910RT MODELİNİ 1024_TL YE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BU BENİM İLK NOTEBOOK UM OLACAK FAZLA Bİ BİLGİM YOK 5 GÜN İÇİNDE ALIYORUM
ACABA BENİ HERHANGİ Bİ KONUDA YARI YOLDA BIRAKIRMI SERVİS,MARKA,YADA BAŞKA KONULARDA
OTURUP NOTEBOOKTA CRYSİS FALAN OYNAMICAM AMA FİLM VE KÜÇÜK OYUNLAR OYNARIM.
BU PC Yİ KULLANAN ARKADAŞLARINDA YORUMLARINI BEKLIYORUM
YADA AYNI FİYATA TEKNOSADAKİ DAHA İYİ OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ÖNERİLEREDE AÇIĞIM
İYİ FORUMLAR
SAYGILAR.
________________________________Buna bir bak ve firmada guvenilır cok alış veriş yabtım 2gunde pc elinde
Samsung R522 CORE2DUO T6400 2.0GHZ
Acer AS5536G AMD TUR X2 RM-72 2.1GHZ-4GB-320GB-DVDRW-15.6''CAM-512MB HD4570-WVBAS (Bunun işlemcisi AMD , Ben hiç kullanmadım ama AMD işlemciler biraz fazla ısınyor diyorlar. Onu alacağın yerdeki görevlilere bir sorarsan iyi olur fakat cihaz güzel bir cihaz alabileceğinin en iyisi bence)
teknosadan almaktan vazgeçtim şu 1000_tl kanpanyasından yararlanmayı düşünüyodum ama vadafone nin 3G usb internet modemine güvenemedim evde masaüstü bilgisayarımdada bu interneti kullanacağım için yavaş internetle uğraşamam netten online cod4 multi onuyorum
o yüzden teknosa harici bi yerdende alabilirim
bakalım 1000 tl civarı bişeler ayarlıcaz artık
herkeze teşekkürler yorumlar için
bu arada vadafonenin 3G usb modemini kullanan varmı nası bişe acaba ?
teknosadan almaktan vazgeçtim şu 1000_tl kanpanyasından yararlanmayı düşünüyodum ama vadafone nin 3G usb internet modemine güvenemedim evde masaüstü bilgisayarımdada bu interneti kullanacağım için yavaş internetle uğraşamam netten online cod4 multi onuyorumBen kullanmaktayım ancak ping oranları çok yüksek 3g bağlantısında(296-300ms). Online oyun oynayamazsınız.
o yüzden teknosa harici bi yerdende alabilirim
bakalım 1000 tl civarı bişeler ayarlıcaz artık
herkeze teşekkürler yorumlar için
bu arada vadafonenin 3G usb modemini kullanan varmı nası bişe acaba ?
1000 Tl verip bence Notebook almanın anlamı yok...Performans yönünden beklentilerin olursa bosa gidebilir...Bence 300, 400 TL daha biriktir Toshiba ve Hp modellerine göz at...