sevgili arkadaslar bütçem 1000 ytl laptop için ayırdıgım..internette sorf yapmak ağırlıklı olucak tercih ederken ama cok demode bir laptop da olmasın istiyorum.. çift çekirdekli olabilirse daha iyi..oyun için olmayacak bilgisayarım ama cok da düşük olmasın ekran kartı tabii.. bütçeme uygun sorunsuz ne tavsiye edersiniz.. herkese teşekkür ederim emeği geçen ..
1000 ytl yi geçmeyecek en iyi laptop
bende son 1 haftadır notebook araştırıyorum 3 ürün iyi duruyor f/p oranı güzel:
1-Vatanda LG E500 core2duo 1.6 1gb ram ve paylaşımlı ekran kartı 940 ytl 5 taksit(Vista home basic)
2-Ereyon.com'da Dell Core duo 1.73 2 gb ram ve paylaşımlı ekran kartı 950 ytl taksit sana baglı(vista home premium)
3-HizliAl.com'da Dell Core duo 1.6 1 gb ram ve paylaşımlı ekran kartı 820 ytl taksit sana baglı(vista home basic,bu ürüne yoğun ilgi var stoklara girdiği gün bitiyor)
Almak İstersen Biraz hızlı ol :)
hazıran kondum :) tek tek bakayım yazdıklarına ..
hp de en çok satılan laptop sınıfındaymış.. hp de düşünsek bu fiyat aralıgında bulamayız mı,, yada cıtayı 1 250 ye kadar yükseltsek ?
http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd72374
sunlar ile ilgili de fikirlerini paylaşırsan ?
asun fiyatı 1580 i geçiyormus :)
iki laptop un da fiyatları hemen hemen aynıymıs..yanlıs bakmısım..HP diyoruz ozaman.
engincan1976iki laptop un da fiyatları hemen hemen aynıymıs..yanlıs bakmısım..HP diyoruz ozaman.Tamamdır Ozman Şimdiden Hayırlı olsun Güle güle Kullanman dilegimleSon Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 15 Haziran 2008 19:30
sus anakart ve ekran kartındaki basarısı tartısılmaz ama okadar insan hp tercih ettigine gore bir bildikleri d vardı diyelim :) .. hayırlısı olsun .. teşekkürler
Kendine 1000ytl limit koyupta sonradan pişman olma ! FSP 800' altını alma derim.
Tercih edeceğin pc için DDR ram değil. DDR2Ram olmasına dikkat et.(Sonradan ram ekleme çıkarma yapacak olursan DDR ram ' e (1 Gb) 90 ytl verene kadar. Sistemin DDR2 olursa 90 ytl'ye ' Gb DDR2 ram alabilirsin.
Laptop olarak LG( Vestel yan ürünü ) sakın bulaşma. Başını ağrıtır.
Arkadaşların önerileri HP'yi inceledim fena değiller ama FSP'ler 533 Ram'ler DDR , bunu FSP 800 - DDR2 Ram bulursan hemen kapat derim.
selam kardesımın kotu amaclı sıtelere gırdıgını dusunuyorum ama gecmısı sılıyor baska turlu bunu ogrenebılırmıyım
mckmkselam kardesımın kotu amaclı sıtelere gırdıgını dusunuyorum ama gecmısı sılıyor baska turlu bunu ogrenebılırmıyıAslında bunun yeri burası değil ama ! neyse :Bilgisayarınıza bir Keylogger programı kurarak nereye girildiğini , kime ne yazıldığını , msn ' de kimle konuştuğunu. ekran götüntüleriyle birlikte öğrenebilirsin.
Yada Vista' ya geçip evebeyn denetimini aktive et. en başarılısı o olur.
Shadow_BoYKendine 1000ytl limit koyupta sonradan pişman olma ! FSP 800' altını alma derim.biraz sınırları zorlayalım madem.. sizdende bir oneri laptop alayım.. ama dedigim gibi kardeşime alıcagım ve oyle sınırları zorlayacak bir oyun hastası degildir..sen ne onerirsinTercih edeceğin pc için DDR ram değil. DDR2Ram olmasına dikkat et.(Sonradan ram ekleme çıkarma yapacak olursan DDR ram ' e (1 Gb) 90 ytl verene kadar. Sistemin DDR2 olursa 90 ytl'ye ' Gb DDR2 ram alabilirsin.
Arkadaşların önerileri HP'yi inceledim fena değiller ama FSP'ler 533 Ram'ler DDR , bunu FSP 800 - DDR2 Ram bulursan hemen kapat derim.
Shadow_BoYKendine 1000ytl limit koyupta sonradan pişman olma ! FSP 800' altını alma derim.buarada verilen linkteki bilgsayarların da ddr2 oldugunu ve o chipsetlerin ddr ı desteklemedigini soyledilerTercih edeceğin pc için DDR ram değil. DDR2Ram olmasına dikkat et.(Sonradan ram ekleme çıkarma yapacak olursan DDR ram ' e (1 Gb) 90 ytl verene kadar. Sistemin DDR2 olursa 90 ytl'ye ' Gb DDR2 ram alabilirsin.