99 bin küsür lardayız,hızla 100 bine yaklaşıyoruz.Ne dersiniz 100 bininci üye ye bir sürpriz hazırlıyalım mı?
100000.üye
Ne vereceğiz bir sıkımlık diş macunumu ?
1 yıllık ücretsiz dergi aboneliği güzel olur kanımca...
Hem zaten biz bilemeyiz ki 100000. üyenin kim olduğunu ancak Chip yetkililileri söylerse öyle ama bir hediye vs. olsa güzel olur koskoca Chip Online 100000. üyesine bi kıyak yapsın artık
o zaman ben sureklı uye olayım 10 bıne kadar hedıyelerı bana saklayın nasıl
onlineTRo zaman ben sureklı uye olayım 10 bıne kadar hedıyelerı bana saklayın nasılAynı IP üzerinden birden fazla üyeliğin olduğunu anlarlar
Sting_32Dert ettiğin şeye bak ip gizler modeme reset atar ip si değişir :D bu kadar basitAynı IP üzerinden birden fazla üyeliğin olduğunu anlarlar
bir süpriz ya da hediye fikri banada güzel geldi iyi bir jest olabilir.
Hediye fikri bence gereksiz ama herhangi bir sürpriz olabilir.
benim aklıma gelen mesela,topluca hoş geldin mesajı atabiliriz.
----
edit:hazır lafı açılmışken,yeni katılan birçok üyeye aramıza hoş geldin,sana başarılar dilerim diyorum(çoğu kez bir yanıt alamasam da)ben şahsen.Üstüme elzem de değilken.Anlayamadığım husus bir[tşk.]niye çok görülür?büyük zahmet oluyor herhal.
viking20benim aklıma gelen mesela,topluca hoş geldin mesajı atabiliriz.Mesela bu olabilir.
evet bu da olabilir aslında ama 100.000'ci üyeyi nasıl bileceğiz yönetimin bize bu konuda yardımcı olması lazım.
Neden 100000. ama 99999. değil?? =)
CU_GS7Neden 100000. ama 99999. değil?? =)Bak bunu bende dusunuyorum hep 1000 uye 10.000 denilyo 9999 bi karizması var dimi ama
planladığımız 2009 başına kadar 100 000 üyeydi fakat öyle görünüyor ki yılbaşına varmadan bu sayıyı aşmış olacağız
peki ne oldu bunun sonu merak ettim?
01apachipeki ne oldu bunun sonu merak ettim?gökten 3 elma düştü biri 100000.üyeye biri Isaac NEWTON a biri sana ...tepene dikkat ahhhhaaaaaannndıııı düşşşştüüüüü.ahhha gafazı yarulduuu
he hehehhe
Son Düzenleme: physfg ~ 29 Ocak 2009 01:52
physfggökten 3 elma düştü biri 100000.üyeye biri Isaac NEWTON a biri sana ...yaa amma güldüm gece gecetepene dikkat ahhhhaaaaaannndıııı düşşşştüüüüü.ahhha gafazı yarulduuu
he hehehhe