Arkadaşlar 1000 tl bütçem war ve bi kasa topluycam ne önerirsiniz intel olursa daha ii olur.
Bide Bu Kasa İle GTa Iv vb oyunları high seviyede oynamak istiyorum bu kasa ile önerilerinizi bekliourm.
Arkadaşlar 1000 tl bütçem war ve bi kasa topluycam ne önerirsiniz intel olursa daha ii olur.
Bide Bu Kasa İle GTa Iv vb oyunları high seviyede oynamak istiyorum bu kasa ile önerilerinizi bekliourm.
Bide Arkadaşım İşlemci Satıyor İntel COre 2.62 ghz 4mb Cache e4700 alcak warsa konu altına msn eklesin
kasa 188 tl
anakart 198 tl
işlemci 261 tl
ekran kartı 226 tl
ram 139 tl
hdd 108 tl
dvd rw 48 tl
toplam 1168 lira eder, gta4 ve crysisi medıum-high arası kasmadan rahatlıkla oynatır, daha uygun olsun dersen amd toplamamız gerek intel tabanlı bir sistemde gta4 ve crysisi medıum high arası oynatabilmesi için bundan aşağı bir sistemi önermem o yüzden ya biraz daha verip bu sistemi al yada amd toplayalım
İşlemci e8400 war arkadaşta bana verecek..
İşlemciyi fiyattan düşüp yeniden toplarmısn.
Bide Bu İşletim Sistemi 64 bit olcak nasıl ypacaz.
AHMET ARKADAŞIM PALIT GTS250 NASIL BİR KART. ARKADAŞA TAVSİYE ETMİŞSİN. İYİDİR HERALDE. BEN ŞAHSEN SENİN TAVSİYELERİNİ REFERANS OLARAK ALIYORUM KENDİME:) BİZİ ÜZME SAKIN HA:)) BU KART SESSİZMİ. SAPHİRE'İN HANGİ KARTINA EŞ DEĞER. YADA SANA GÖRE SAPPHİRE Mİ YOKSA PALİTMİ ?
gts 250 sapphire 4850 toxıc ile eş değerdedir, hatta gts 250 1 gb olduğu için yüksek çözünürlüklerde daha iyi performans gösterebilir.
bunu seviyorum, sistem toplamak hoşuma gidiyor, helede kendime alıp böyle parçaları kutusundan çıkartıp montajlamak sonra ilk formatı atıp oyun testlerini yapmaya bayılıyorum:)
şimdilik hobi, ama biraz sermaye ayarlayabilsem bir teknik servis yada küçük bir bilgisayarcı dükkanı açmak istiyorum ama nasip kısmet bakalım.
erdem barışgüzel bir sistem toplamışsın param olsa ben de alırdım bunu sağol ahmet sen de olmasan başka ilgilenen yok bu gibiNiye bende varım
Anakart:: (205 YTL)
İşlemci:: (290 YTL)
Ekran Kartı:: (325 YTL)
Bellek:: (100 YTL)
Sabit disk:: (125 YTL)
Kasa(aynı oldu ama :D)) (188 YTL)
TOPLAM:1233 Bütün fiyatlar yuvarlama
Monitör Koyamadım fiyatı çok aştı :D
Bu arada ahmet79 inşallah açarsın bizde sistemi senin dükkandan toplarız (biraz da indirim yaparsın heralde)
erdem barışinşallah yaparsın ama 2 yıl filan beklemen lazım ekonomik krizin bitmesi gerekir yoksa bu şartlar altında dolar 2 tl seviyesine yükselmişken bilgisayarcılıkta belini doğrultamazsın. gerçek mesleğin ne diye sormuşgerçek mesleğim Textil, biraz alakasız gibi ama oldum olası elektroniğe karşı hem bir ilgim var, zaten yakın zamanda yapacak durumum da yok dediğin gibi, bu işi yapan bir iki arkadaş var onlardan edindiğim bilgiye göre kriz etkilemiş durumda yinede ekmeğini çıkartıyorlar ama beklemek daha iyi olacaktır tabiki de.Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 07 Mart 2009 23:42
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Bu arada ahmet79 inşallah açarsın bizde sistemi senin dükkandan toplarız (biraz da indirim yaparsın heralde)söz açarsam indirimde yaparım, chip üyelerine özel indirim:) gerçi ben açana kadar daha çok zaman geçer ya bu gidişle.
erdem barışY.İ.Ğ.İ.D.O. tek siteye bağımlı kalarak sistem toplamaktan bahsetmiyorum en uygun fiyata en iyi sistemi toplamaktanAma aynı ürünler diğer sitelerde daha pahalı.
Ramler iş görmez yigido 800 mhz 1333 veya 1600 düşnümüştm ben.