yardımlarınızı bekliyorum :)
100TL yi geçmeyecek ekran kartı tavsiyesi
ati power color x1550 128bit 512mb 1gb hyper memory
bu kart ucuz ve giriş seviyesi bir kart iyi bir işlemci ram ve güç kaynağı ile kullanabilirsen benim gibi crysis cod4 grid gibi oyunları bile oynayabiirsin araştır fiyatı 80 lira civarı olması lazım hatta daha ucuzda bulabilirsin
arkadaşın anakartının slotunun agp mi pcı e_x 16 mı olduğunu nerden anladınız da ekran kartı önerdiniz:)))
OnnuuRX550 agp pcı-e mi bu sorunun cevabını arada sıkıştırabilirmisiniz?pcı e_x16
OnnuuRX550 agp pcı-e mi bu sorunun cevabını arada sıkıştırabilirmisiniz?pci o lanetlolası karttan bendede var en yakın zmnda cope atıcam xD
ahmet79pcıEkran kartı alıcaktım anakartımın hangisini desteklediğini daha bilmidom :)
Teşekkürler...
ibrahim78929400gt derim ağa.dahamı iyi önerilen diğer kartlardan?
o 9400 öneren arkadaş, hiç mi inceleme yapmıyorsun.
o paraya ati 4650 en mantıklı seçim olur. ama ben almışken ati 4670 alırdım. 4650den çok daha iyi bir karttır. aşağı yukarı ati 3850 ile denktir. yaklaşık olarak 130tl civarıdır. ki bence aradaki 30tl'ye değer
300w güç kaynağı da sorun çıkartmaz. yazdıkların dışında fazladan parça yoksa sorun olmaz. tabii aopen, asus yada coolermaster gibi markanın kasası yada güç kaynağıysa güvenebilirsin. ama frisby falan gibi bir markaysa, güç kaynağını da yenilemen gerekir.
ben 8800gt'yi asus 350w ile kullanıyorum ve daha hiç reset atmadı. allah nazardan saklasın :-)
Arkadaşlar bende 200'lerde sıkı bi Ekran Kartı almayım düşünüyorum Mümkünse Nvidia Atı veya Zotac olsun ama Pcı_***
felan anlamam ben nasıl bilcez???
kardeşim 104 liraya HD 4650 hepsinden iyi işte uzatmayın.
KaaN06Arkadaşlar bende 200'lerde sıkı bi Ekran Kartı almayım düşünüyorum Mümkünse Nvidia Atı veya Zotac olsun ama Pcı_***kasayı aç
felan anlamam ben nasıl bilcez???
en üstteki slot PCI EXP.Buda AGP kahverengi slot
arkadaşlar 4650 512mb gddr3 gerçekten bu fiyat performansda çok çok iyi ben 2 aydır kullanıyorum ne cod4-5 de nede crysiste hem 1de hemde 2 de ne takılma var nade donma hemde ayarlar yüksek kalitede oynuyorum 100 tl altı arayanlar için biçilmiş kaftan.Ayrıca ısı sorunuda hiç yok.
9400 ü ben kullanıyorum bi ***** yaramıyor. o ekran kartı iyi onu al
ahmet79tamam uygundur, birde psu kaç watt senin?bildiğim kadarıyla 300w kötü bir psu üzernde everest yazıyor.