12 gün. update0x8024402C hat. çözülmedi

HPQ-User
01-05-2008, 00:19   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

sp123 sormuş:

sp1 yükledim. ie sayfayı görüntüleyemiyor.Ayrıca windows update 8024402C hatası veriyor.mozilla web sayfasını açıyor.Başka tarayıcı ile bağlanıyor.Ağ bağlantısında sorun yok.PC' de sorun yok. Aynı ağ ile Masaüstü güncelleme yapıyor.Laptopa sp1 yükledikten sonra oldu.
Artık sp1 de kalkmıyor.Geri yüklemede yapılmıyor.çünkü geri yükleme noktalarını temizledim. İlgilenenlere teşekkür ederim.
   12 gündür yazılan  windowstaki çözümleri uyguladım olmadı.
  
  bilgisayar hızlandı.tek hata windows update 8024402C hatası

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista home prem.32bit 1024rm.sürekli günceldi. çift çekirdek.5600-1.83-1.83 laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

Banned
01-05-2008, 16:12   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Windows Update 8024402C hatası
       
Tüm Windows Vista sürümlerine uygulanır.
Hangi Windows Vista sürümünü kullanıyorum?

Güncelleştirmeleri denetlerken Windows Update 8024402C hatasıyla karşılaşırsanız, aşağıdakilerden birini yapmanız gerekebilir:
•       

Bu hataya bilgisayarınızda çalışan ve Windows Update Services'ın (SVCHOST) Internet'e erişmesini engelleyen bir program neden olabilir. Bunu yapabilecek programlar güvenlik duvarları, casus yazılım önleme yazılımları, web hızlandırıcılar, Internet güvenliği veya virüsten koruma programları ve proxy sunuculardır. Bu programlardan herhangi biri çalışıyorsa, güncelleştirmeleri karşıdan yükleyip kurarken programı kapatmanız gerekebilir. Microsoft bilgisayarınızı güncelleştirdikten sonra bunları yeniden açmanızı önerir. Daha fazla bilgi için bkz. Windows Update 80072efd hatası.
•       

Bilgisayar işyerindeki bir ağa bağlıysa, ağ yöneticisine başvurun. Ağ yöneticilerinin bir ağdaki tüm bilgisayarlara güncelleştirme dağıtmak ve yönetmek için kullandığı bir hizmet olan Windows Server Update Services (WSUS) ile güncelleştirme alıyor olabilirsiniz. WSUS hakkında daha fazla bilgi için, Windows Server Update Services (WSUS) web sitesine gidin.
•       

Bilgisayarınız çoğunlukla işyerindeki bir ağa bağlıysa (örneğin, mobil PC'niz varsa ve şu anda evde veya başka bir yerde kullanıyorsanız), güncelleştirmeleri WSUS ile alıyor olabilirsiniz ve Internet'e veya ev ağı gibi başka bir ağa bağlanarak doğrudan güncelleştirme alamazsınız. Sorunu çözmek için, işyerindeki ağa bağlanarak güncelleştirmeleri denetlemeyi yeniden deneyin veya ağ yöneticisine başvurun.
•       

Bilgisayar doğrudan Internet'e veya evdeki bir ağa bağlanıyorsa (ve işyerindeki bir ağa hiç bağlanmıyorsa), Windows Update'in çevrimiçi duruma geçerek güncelleştirmeleri alabilmesi için, Internet Explorer'ı yerel ağ (LAN) ayarlarını otomatik olarak algılayacak şekilde ayarlamanız gerekir. Bunu yapmak için buradaki adımları izleyin:
       
       
1.        

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmive ardından Internet Explorer'ı tıklatarak Internet Explorer'ı açın.
2.        

Sırasıyla Araçlar düğmesini, Internet Seçenekleri'ni, Bağlantılar sekmesini ve ardından Yerel Ağ Ayarları'nı tıklatın.
3.        

Otomatik yapılandırma'nın altında Ayarları otomatik olarak algıla onay kutusunu seçin ve Tamam'ı tıklatın.

Yukarıdaki adımları gerçekleştirdikten sonra sorun devam ederse, Microsoft Yardım ve Destek web sitesindeki bu Bilgi Bankası makalesine bakın veya e-posta ile destek istemek için Windows Update Destek Merkezi web sitesine gidin.

Yardım ve Destek arama terimi: WindowsUpdate_8024402C