Arkadaşlar benim max çıkacak param 1200 tl ve ben adobe after effects cs5 ile çalışıyorum benim işlerimi göre bilecek 64 bit destekli bir laptop arıyorum böyle bi laptop önerir seniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler....
Arkadaşlar benim max çıkacak param 1200 tl ve ben adobe after effects cs5 ile çalışıyorum benim işlerimi göre bilecek 64 bit destekli bir laptop arıyorum böyle bi laptop önerir seniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler....
r590 piyasadaki en güçlü konfigürasyonlardan birine sahip ve fiyatı çok uygun
arkadaşlar adobe after effects Gereksinmlerini vereyim de bi bakın bunları desteklermi bu bilgisayarlar ??
Sistem gereksinimleri Windows
64 bit işletim sistemi asuslarda standart geliyor.lg de nasıl bilmiyorum ama örneğin 32 bit home premium ile gelen bilgisayara 64 bit home premium yükleyip ardından telefon ile etkinleştirebiliyorsunuz.Ha gider N61JA veya JV alırsanız onlar direk 64 bit ile geliyorlar.ama fiyatları 1600-1700 liraarkadaşlar adobe after effects Gereksinmlerini vereyim de bi bakın bunları desteklermi bu bilgisayarlar ??Sistem gereksinimleri Windows
- Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci (Intel Core™2 Duo veya AMD Phenom® II önerilir); 64 bit destek gerekir*
- 64 bit işletim sistemi gerekir*: Microsoft® Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise Service Pack 1 veya Windows® 7
- 2GB RAM
- 3GB kullanılabilir sabit disk alanı, isteğe bağlı içerikler için ek 2GB alan ve kurulum sırasında ilave boş alan gerekir (kaldırılabilir flash tabanlı depolama aygıtlarına kurulamaz)
- 1280x1024 ekran ile OpenGL 2.0 uyumlu* ekran kartı
- DVD-ROM sürücüsü
- QuickTime özellikleri için QuickTime 7.6.2 yazılımı gerekir
- Çevrimiçi hizmetler için geniş bant Internet bağlantısı gerekir*
İşlemcisi İ serili biraz o fiyata kasar ama ben bu yazıyı Lg den yazıyorum ve Suan Makinede 5 oyun var oyunlarda bana mı demiyo Kası sına bak al istersen linkini veriyim.
Link http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=40499
Ben şunu öneririm.Ben de bundan alıcam büyük ihtimal.
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... 48mb-250gb-dvdrw-15,6-512mb-g210m--cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46329
Yukarıda [url=../kisisel/166209/]noleafclover[/url] arkadaşın önerdiği dizüstü de çok iyiymiş.