Arkadaşlar bunu derken;
12V1 12V2
20A 20A
TOPLAM 28A
Yazıyor. 12V'luk hatların verdiği amper miktarı derken hangisini kastediyor? 20A mi ordaki toplam olan 28A mi?
Bu arada güç kaynağım Tagan 2 force 430watt
Arkadaşlar bunu derken;
12V1 12V2
20A 20A
TOPLAM 28A
Yazıyor. 12V'luk hatların verdiği amper miktarı derken hangisini kastediyor? 20A mi ordaki toplam olan 28A mi?
Bu arada güç kaynağım Tagan 2 force 430watt
bu cıhaz nedır tam acıklarsan sana yardımcı olurum
Amper konusunda bişey diyemem ancak, güç kaynağın gerçekten 430 Watt gücündedir. TAGAN yalan söylemez :) Kaliteli ürünleri ve ilk takıp çıkartmalı kablolu güç kaynakalrını üreten firmadır. Hatta fişlerin ucu altındandı o modelin. Bilmiyorum seninkide öylemi.
tagan markası gayet iyi belkide değerlerini en iyi veren marka gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsin
tagan saygın bir markadır deger olarak ne yazıyorsa gerçektir diye düşünüyorum
Tagan Markalı PSU'lar gayet sağlam ve kalitelidir.Amper mıktarı toplam olarak ve kablo başına gelen A mikratı bakımından yarılır. En ıyısı toplam Amer mıktarını öğrenmektir. Amperin ne oldugunu söyle açıklayayım. Düşününki duvardan giden prizlerde 220 volt 16 amper vardır.Bir ev için standart volt ve akım değerıdır.
Ama banliyö trenlerını çalıştıran elk. 12 volt amperı de 64 veya daha yukarı bır değerdir. Yanı volt'la amperi karıstırmayın.İnsanı öldüren amper değerıdır.Volt değerı değil.
Amper ne kadar yuksekse verdiği akım değeri daha kuvvetlıdır.
Sormak istediğim 8800gts serisi için 12voltluk hatların verdiği amper miktarı min 26 amper olacakmış da onun için sordum.
Bunu derken 12V1 12V2 mi yoksa toplamını mı kastediyor diye.
Sanırım toplamıymış.
Örneğin, CRT tipi ekranların (monitör yada tv) arkasına trafodan gelen bir kablo vardır ve tüpe takılır bu kablo. 2000 volt seviyesine kadar oradaki elektrik çıkabiliyor. Fakat amperi düşük olduğundan insanı öldürecek cinsten değil. Fakat evdeki prizde 220V u tuttuğunuz vakit, Allah rahmet eylesin oluyor :)), çünkü amper yüksek.
amper, bir kesitten saniyede geçen elektronların sayısı olarak tanımlayabiliriz sanırım.