13 yaşında

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
TuncaBozkurt
25-07-2006, 18:07   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj

hatta uyar butonunun yerini de söyleyeyim belki görmemişsindir.mesajdaki alıntı ve yanıtla düğmelerinin tam altına bakarsan görürsün.veya yön söyliyim mesajın sağ alt köşesinde.o butona tıkla ne kadar şikayet edersen et.

samet1986
25-07-2006, 19:12   |  #27  
Yıllanmış Üye
944 mesaj
EXQART
kapatın kardesim su konuyu CHIP forumu burası copcatanlık diil digerlerinin yası bizi ilgilendirmez biz teknoloji konusmak icin burdayız ya !!!
Emredersiniz... Burda çöpçatanlık yok, çünkü bir üyeye kız arkadaş v.s. ayarlamıyoruz. Ben üyelerin yaşlarıyla ilgileniyorum. Hatta bazılarına sırf yaş sormak için özel mesaj attım. Ama bu şekil yorucu olduğu için bu konuyu açan arkadaşa "sağol" diyorum! Genel olarak yaş öğrenmiş oldum. Bu saçma sapan mesajı yazdığın konunun başlığı "konu dışı" adı üstünde !! Burda teknoloji pek olmaz.

Karadavut
25-07-2006, 19:29   |  #28  
Yıllanmış Üye
555 mesaj
samet1986
EXQART
kapatın kardesim su konuyu CHIP forumu burası copcatanlık diil digerlerinin yası bizi ilgilendirmez biz teknoloji konusmak icin burdayız ya !!!
Emredersiniz... Burda çöpçatanlık yok, çünkü bir üyeye kız arkadaş v.s. ayarlamıyoruz. Ben üyelerin yaşlarıyla ilgileniyorum. Hatta bazılarına sırf yaş sormak için özel mesaj attım. Ama bu şekil yorucu olduğu için bu konuyu açan arkadaşa "sağol" diyorum! Genel olarak yaş öğrenmiş oldum. Bu saçma sapan mesajı yazdığın konunun başlığı "konu dışı" adı üstünde !! Burda teknoloji pek olmaz.
Doğru söylüyorsun kardeş.Ne çöptanlığı nerden çıktı şimdi o.Öyle birşey yok burada.Hem bu forumda kimse kimseye emir veremez ancak rica eder.

Soul_Reaver
25-07-2006, 20:52   |  #29  
Yönetici
254 mesaj

Bu anlamsız konu kilitlenmiştir.