13 yaşında veya civarında chip üyesi var mı?
13 yaşında
- 1
- 2
TAMAM BOŞVERİN SÖYLEMEZ OLAYDIK!
elvis32bu konunun amacı nedir? milletin yaşını öğrensen ne olacak? Hem burada o yaştakiler pek kendini teşhir etmezler ciddiye alınmadıklarını düşünecekleri için, bilirim (bazıları diyorum).Ciddiye alınan 1 kişi var elvis. Yani en azından ben alıyorum :) Bilgili bir kardeşimiz.
Kompleksi olmayan, kendine güvenen insan her yerde açıktır. Mesela t_mac1 söyledi. Bir de benim bildiğim tuncab var o da zamanında hiç utanmadan sıkılmadan söyledi en küçüğünüz benim diye. Kendiyle barışık insanları her zaman severim.
elvis32Yaş 13 olunca henüz oturmuş bir kişilikten söz edemiyoruz arkadaşım; o yüzden bu tür tavırları yapmalarına ben pek şaşırmıyorum; çocuk sonuçta.Bu açıdan bakıldığında da doğruluk payı var tabi.
arkadaşlar benim buradaki soru nedenimi siz baya bir dağıtmışsınız.:D
O zaman soruyu sorma nedenini soyle de herkes bilsin.
Evet blackeyes ögrendin varmış.Şimdi ne olacak?Sabırsızlıkla bekliyoruz.
bende meraklandım şimdi.sen kaç yaşındasın blackeyes?
blackeyes13 yaşında veya civarında chip üyesi var mı?ben 13 yasındayım 93 de dogdum
ya elvis bu kadar sert yaklaşma konuya.arkadaş sadece merakını gidermek için sormuş.bunda kötü bişey yok ki.e tabi ki çok anlamlı olduğu söylenemez ama konuyu saçma buluyosan da daha sakin bir dille de anlatabilirsin.
bide bişey ekleyeceğim.ben 94 doğumluyum ama 7 ocak olduğu için 13 sayılıyo
elvis32bu anlamsız konuyu biri kapatacak mı çok merak ediyorum; bize ne kimin kaç yaşında olduğundan?!ya gercekten cok sacma bi konu ha bize ne ya ???!!!
EXQARTEğer size saçma geliyorsa ya tepkisiz kalın okumadan geçin, yada biraz nezaket diyorum ! Bu benim görüşüm.elvis32bu anlamsız konuyu biri kapatacak mı çok merak ediyorum; bize ne kimin kaç yaşında olduğundan?!ya gercekten cok sacma bi konu ha bize ne ya ???!!!
Elvis; ben burda kimseye uyarı yapmadım, yapmamda. Buna yetkili mod'lar vardır. Zaten benim ifadem uyarı değildir. Tepkini anlıyorum, sadece daha yumuşak olmanı istedim.(istek,talep,arz) Zaten konu saçma olsa mod'lar gerekli düzeltmeyi, silmeyi v.s. yapardı.Bende senin görüşüne saygılıyım...
ya bu konunun amacı nedir boyle konuları gidin diğer entel dantel forumlarda açın ya !!!
kapatın kardesim su konuyu CHIP forumu burası copcatanlık diil digerlerinin yası bizi ilgilendirmez biz teknoloji konusmak icin burdayız ya !!!
- 1
- 2