1300 tlye masaüstü bilgisayar alacağım oyun oynamak istiyorum ama üst performans oyunlara gerek yok parçalar uyumlu olsun vatandan toplarsanız sevinirim
1300 tl masaüstü
Farklı sitelerden alırsa da kargo ücretlerini düşünmesi gerekmez mi
1300 TL'ye vatandan toplamak sıkıntılı. Bütçeye uygun kasa bulmak mesele. Yine diğer parçalarında eminim önermek istediğim modelleri olmayacak. İstersen Eksen Bilgisayar yada Teknobiyotik'ten önerebilirim.
vatanda %25 indirim oluyo diye vatandan istedim. Bu arada hala oluyomu o indirimler bu haftasonu olan sadece laptop için de
Sık sık olmuyor. Geçen bi oldu ama tekrar ne zaman olur bilinmez. Ayrıca %25 indirim şuanki fiyatlardan hesaplanmıyor. Fiyatları arttırıp öyle indirim yapıyorlar. Eksen Bilgisayar ve Teknobiyotik'te de indirimler var. İstersen siteleri bi incele ondan sonra karar ver.
ya hemen alayım istiyorum sonra bi sorun çıakr diye laptopa kayıyorum ama pahalı ve ısınma sorunu var
eksen bilgisayardan intel işlemci ati kartlı bi sistem toplayabilirmisiniz zahmet olmazsa ? okudum bi kaç yerde iyi yazıyor da
Bütçenize göre Intel almak mantıksız olur ve o bütçeye göre önerebileceğim bir Intel işlemci bilmiyorum. Bilen arkadaşlar öneride bulunacaktır.
tamam ozaman bildiğin gibi yap kardeşim fx lerde benim pek içime simnmiyo ama
Yanlış anlama ben AMD fanatiği falan değilim. Ama o bütçeyede Intel önerip sana iyi bir performans veremeyecek ve 1-2 sene bile dayanamayacak bir pc'ye para yatırmanı söyleyemem. Intel cephesinde en aşağı i5 2500 veya 2500k alınmasını doğru buluyorum. Kendim bile bir iki aya kadar toplayacağım sistemde FX-4100 kullanacağım. 2000 TL'lik monitör dahil sistem. FX istemiyorsan Phenom II x4 965 falanda alabilirsin. Ben kendime almayacağım parçayı önermem. Her sistemi kendime alıyormuş gibi topluyorum. O yüzden sana sırf bütçene uysun diyerek bilmediğim parçalarıda öneremem. Forumda şu sıralar benden başka pek arkadaş olmuyor. Herhalde sınav dönemleri falandır. 10-15 gün sonra tekrar konu açarsan Intel sistem önerisi yapacak arkadaşlarda olacaktır. Tekrar söylüyorum yanlış anlama. Ben kendim tercih etmeyeceğim için önermek içime sinmiyor. Bu yüzden öneremem.