Gerçek Aşk budur... :D
14 Şubat Geliyor Sevgili PC'nize Ne Alacaksınız :D
- 1
- 2
neredeyse herkese dokunur ama şöyle bişey var:Doğrusun Ada Zey1. O sistemden para kazanıyorsanız vericeğiniz parayı gözünüz görmez çünkü verdiğiniz paradan kat kat fazlasını kazanıcaksınız..
2. O sistem bir oyun bilgisayarı ise oyunları tadını çıkararak keyifle oynarsınız en az 2-3 kullanırsınız ve oyunlardan keyif aldığınızda değecektiroyun için konsol diyenler çıkabilir tamam kişiden kişiye değişir ama pc deki yüksek ayarlardaki görüntü hiçbir konsolda yok.. üstüne üstlük konsollarda her oyun için para vermeniz gerekli ve düzgün oyunlarda pahallı..120-180TL bir oyun için bence çok... 600TL PS3 desek(800TL normalde indirimle fln 600TL de) 10 oyun alsan 1200TL olur sana 1800-2000TL.. yaklaşık aynı hesaba gelir pc ile ama pc de sadece oyun değil internet vs. gibi işleri de yapabiliyorsun :D
5000TL lik sistem alıcam.. az para mı hayır hele ülkemiz için çok para... söylemesi kolay ama ben o sistem için yaklaşık 2 yıl bekliyicem.. 1.5yıl geçti 4ay daha ondan sonra sistemime kavuşucam...Öyle kolay birikmiyor para... Ayrıca HDD olayını nasıl yapayım diye düşünürken 3TB demesi kolay da 3000 GB olarak düşünün ne kadar büyük bir alan... haa kullanabilirmiyim? şuanda kullanamayacağım kadar büyük bir kapasite..
Firarist aynen senin gibi laptop uma aşığım ve bırakamıyorum hiçbir şekilde dışarı çıkamaz oldum :D
tabiii xD hazır konu açılmışken milleti bi gıcık ediim :Dkasa olmamış hacı.. HAFX al..AMD BullDozer x8 3.2GHz+(3.5GHz'de olur sorun değil)
Asus(büyük ihtimal) 990FX/X anakart USB&SATA 3.0
HD7xxx çift gpu, çift gpu çıkmazsa tek gpulu 2 karttan CrossFire
Gskill 8GB(4x2GB) ram 1600MHz CL7 Low Voltage
Samsung Spinpoint F3 1TB 7200Rpm 32MB cache Sata II HD103SJ 3+1 veya 2+2 olucak şekilde raid0
Ocz-Thermaltake 750-850Watt 80+ Aktif PFC Voltaj Korumalı düzgün bi psu
CM Storm Sniper Fully Mesh 3x20cm fanlı Kasa(soğutması için :D)
DWD-RW (bildiğiniz 50TL lik dwd-rw merak etmeyin xD)
BenQ 24" FULL HD LED 5.000.000:1kontrast HDMI monitör
Razer DeathAdder Mouse
Razer Lycosa Klavyesanırım başka bişey kalmadı umarım içinize oturmaz xD bu arada HDDler için kısa bişey söylemk istiyorum: 3+1 yada 2+2 derken, 3tane raid0+1tane normal, 2tane 2HDD ile yapılmış raid0 kast ettim :D işlemci ve anakart seçimim değişebilir ama tahminim şuanda bu şekilde.. ama bakarsınız intel Sandy Bridge'te olabilir :
CM Storm kadar iyi değil soğutma o yüzden CM Storm :D Birde HAF ların tipine ısınamadım niyedir bilemiyorum xD belki mesh bölümlerdeki büyük boşluklardandır bilemiyorum ama bir türlü ısınamadımhacı cm storm'la cooler master aynı zaten.. cm, cooler master'ın kısaltması.. hafx cm'nin yani
neyse hocam kafanı karıştırmıyayım :DSon Düzenleme: doruk677 ~ 13 Şubat 2011 14:54
- 1
- 2