en fazla 140 ytl ye kadar çıkabilirim sizce hangi kartı almalıyım yardım..
140 ytl ye yüksek performans ekran kartları neler?
sistemini ve anakartının ayrıntılı bilgisini yzarsan bişeyler sallayabiliriz!!!
lütfen
ah abi ah :)
anakart lasım anakart dur geliyo :)
burdan bak bakalım anakartın neymiş ne değilmiş herşeyi istiyorum :) indir programı everesttir kendileri iyidir bak bakalım bide
cpu-z bunuda indir bana gereken cevapları ver yeter :)
anakartının agp 8x mi pci-e 16x mi destekli ne desteklio bilmemiz lasım aslında tahmin ediyorumda sen genede bi bak
Diabloticalah abi ah :)everesti aldım bunda bi süre bilgi çıktı anakarta girdim ordan hangileri niyazım sana
anakart lasım anakart dur geliyo :)
burdan bak bakalım anakartın neymiş ne değilmiş herşeyi istiyorum :) indir programı everesttir kendileri iyidir bak bakalım bide
cpu-z bunuda indir bana gereken cevapları ver yeter :)
anakartının agp 8x mi pci-e 16x mi destekli ne desteklio bilmemiz lasım aslında tahmin ediyorumda sen genede bi
anakartınla alakalı ekran kartınla alakalı olan özellikleri yazabilirsin,yada anakartının kutusu durmuyormu ondanda bana markasını fln söyleyebilirsin yoksa bi ekran kartı öneremem:S
programlarla bakabilirsin,cpu-z ve everst le biraz karıştırda hazır fiyatlar düşüşteyken sana güzel bi ekran kartı bulalım.
güzel önermiş:)
peki anakartının özelliklerini biliyormu? :) yoksa sadece fiyata göremi önerdi :)
ayrıca mavibilgisayardan alışveriş yapardım eskiden artık yapmıyorum çok kırgın ve kızgınım onlara :P
darko sabahtan beri bende aynı türküyü söylüyorum ama bi sonuç yok :)
mavibilgisayara gelince bi kasa topladım beni bi sene idare etsin diye 2. pc olarak 4 günde gelmesi gereken alet 10 günde gelemedi,gelen kasada ise hdd sallanarak tek vidayla bağlanmış power reset düğmeleri ters bağlanmış ram ler dual bağlanmamış şekilde gelince maviyle ilişkimiz bitti pahalı olmasıda ayrı bir konu dolar kurunu 1417 den yapıolardı bi ara şaka gibi.
O modelleri 140 YTL ye alamazsın sana önerim http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productId=bd49994
Alman bu fiyata en iyi bu