Evet bundan bir kaç ay önce 2000 tl sistem tavsiyesi diye konu açmıştım ama bazı sebeplerden dolayı 1400 lira bütçeye kasa toplamak zorundayım elimde 19" analog çıkışlı monitor var onu kullanacagım ve aklımdaki sistem şu
exadan peşin almayı düşünüyorum ve 500w yeter mi bu sistem için? birde gta ıv gibi oyunları 1280x1024 çözünürlükte high de oynatır mı? gelecek dx11 oyunlarında yeterli performansı sağlarmı? beni 2 sene upgradelerle götürürmü? 6 çekirdekli p II ler için 890 chipsetli anakartları beklemeli miyim?CPU
AMD Phenom II 945 X4 (3.0 GHz) 8MB (Am3 938Pin) BE
------------------------------------------------------------------------------------------------------
AnakartGigabyte MA785GT-UD3H/ DDR3 S+V+GL+1394+16X 938pin
------------------------------------------------------------------------------------------------------
BELLEK - RAM
A-DATA 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 OC. Dual Kit CL7
EKRAN KARTI
HIS HD5770 1 GB 128Bit GDDR5 HDMI 16X
Harddisk-HDDSeagate 750 GB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ
DVD WR - BLUE RAY
Samsung Dvd-Rw 22X Sata SH-S223C Siyah (KUTULU)
KASA
Dark Racer 600BBAP 600W ATX Kasa Siyah (Pencereli)
Toplam : 1486.20TL www.exa.com.tr