Arkadaşlar 1500-2000tl arası bütçem var bugün yarın almam lazım laptopsuz kaldım.Özellikle şu laptopların ısınma sorunundan bıktım diyebilirim.Bana ısınma sorunu pek olmayan güncel oyunları sorunsuz oynayan bi laptop lazım.Ayrıca ekran kartı onboardla birleşik olmasın yani format attığım zaman driver güncelliyebiliyim dell laptopların bazılarındaki gibi sorun çıkartmasın ayarlarıyla oynuyabiliyim.Yardımlarınızı bekliyorum acele lazım ?
1500-2000tl arası laptopyardımlarınızı bekliyorum
Asus K55VM-SX078D
http://www.sanalmarketim.com/uru ... -GT630M-2GB-15.6#34;-FreeDos-
Bu laptop güzel gibi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
güzel ama fredoss kendin format atıcan
ramleri 1600 mhz hdd 7200 rpm al bence süper
dostum teşekkür ederim yorumun için.Önerdiğin başka bir laptop varmı ?
bunu al başka önermeye gerek yok işlemcisi yeni çıkan seriden ekran kartıda yeni seri geri kalan şeylerde hızlı zaten
Arkadaşlar freedos biraz sorun çıkartıcak galiba aldımmı işletim sistemide içinde olsun.Yardımlarınızı bekliyorum ?
20 tl ye bilgisayarcıya attırırsın dert değil 200 tl fark eder fiyatta windows
tamam kardeş onu geçtim özellikler güzel mi ısınma problemi yaşarmıyım o konuda yorumlar atarsanız daha güzel olur ?
windows 7 attırırsın bilgisayarcıya programlada orjinal yapılıyor
anladım ama şuanki laptopum 70-80 dereceleri bulsada kendiliğinden kapanmıyor.Bu laptop oyunu yarıda keser mi sizce ?
MSI GE60-065XTR Intel Core i5 3210 2.6GHz 6GB 750GB 15.6 inç Notebook (1.968,57 TL) tam sınırda... oyun için özel tasarlanmıştır, ısınma sorunuyla en iyi baş eden markalardandır, ben de alacam düşmesini ümit ediyorum...
ısınma sorun olmaz o modelde arkadasım çok ıyı bılgısayar kaçırma bu fıyata