Arkadaşlar arkadaşım için bir sistem önereceğim.Ama zamanım yok ben öneremedim. Yarın vatandan alacak. Bütçesi 1500 TL.Sizce nasıl bir sistem alsın??
1500 TLlik Oyun PCsi
MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHZ DVI&VGA ANAKART 116 TL
AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI 448 TL
CORSAIR 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 94 TL
COOLER MASTER CMP-350 500W MIDT ATX SİYAH KASA 197 TL
ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 75 TL
ASUS HD7870 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 526 TL
TOPLAM : 1456 TL
bu sistem arkadaşını bir süre götürür... çoğu oyundada yüksek ayarlarda oynar...
bence hiç buralarda mecidiyeköy'e falan gidip parçalanmayın derim. gazimagosa'ya güney kıbrıs tarafından sürekli çok ucuz elektronik eşya ve bilgisayar parçaları getiriyorlar. tatil için gittiğimde dehşete kapıldım.
ASUS X79-DELUXE Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400Mhz (O.C.) SATA 3.0 USB Anakart Türkiye'de 1300 tl iken, kıbrısta 670 TL. ydi. Telefonlara falan hiç girmiyorum bile çok fazla seçenek bulamıyorsunuz ama toplama bir makina oluşturmak hiç te zor değil. fakat kredi kartı geçmiyor çok salakça. paysafe card veya ukash card gibi ön ödemeli kartlarınız varsa alışveriş yapabiliyorsunuz. bugün kıbrıs'a uçak bileti alsan 1 ay sonrasına 49 tl. zaten. www.ukashlira.com adresinden ön ödemeli ukash alıp, canavarın da ötesinde bilgisayarını toplar gelirsin. geri kalan 600 lirayla da mis gibi tatilini yaparsın
bence hiç buralarda mecidiyeköy'e falan gidip parçalanmayın derim. gazimagosa'ya güney kıbrıs tarafından sürekli çok ucuz elektronik eşya ve bilgisayar parçaları getiriyorlar. tatil için gittiğimde dehşete kapıldım.Kıbrıs'ta her türlü elektronik ürün (cep telefonu hariç) Türkiye fiyatının minimum %30 daha fazlasıdır.ASUS X79-DELUXE Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400Mhz (O.C.) SATA 3.0 USB Anakart Türkiye'de 1300 tl iken, kıbrısta 670 TL. ydi. Telefonlara falan hiç girmiyorum bile çok fazla seçenek bulamıyorsunuz ama toplama bir makina oluşturmak hiç te zor değil. fakat kredi kartı geçmiyor çok salakça. paysafe card veya ukash card gibi ön ödemeli kartlarınız varsa alışveriş yapabiliyorsunuz. bugün kıbrıs'a uçak bileti alsan 1 ay sonrasına 49 tl. zaten. www.ukashlira.com adresinden ön ödemeli ukash alıp, canavarın da ötesinde bilgisayarını toplar gelirsin. geri kalan 600 lirayla da mis gibi tatilini yaparsın
bana biraz tuhaf geldi bu. nasıl yani kredi kartı almıyor ama paysafecard alıyor? böyle bir durum ile ilk kez karşılaşıyorum. bence bu verilen siteden uzak dur. bana güvenli gelmedi.
niye benim mesaj 3 kez çıktı bu arada anlamadım. bir kez tıkladım... silersem üçü de gidiyor.