16 bit MS-DOS Alt Sistemi / winxp.exe Hatası

AALLPPAAYY`
30-08-2009, 22:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Lütfen yardım edin arkadaşlar ..  Hata 10 Saniyede Bir geliyor,kafama tak etti artık . .

OnlyMann
30-08-2009, 23:02   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

makinanızı güncel bir zararlı yazılımı ile güvenli kipte açıp taramalısınız.

sorun devam ederse windows onarmanız gerekebilir. windows onarma için;
başlat>çalıştır>sfc   /scannow (enter) windows CD si isteyecektir. Cd takıp işleme devam etmelisiniz. işlemle sorunlu windows dosyaları onarılacaktır.

ErKaN-23
30-08-2009, 23:09   |  #3  
ErKaN-23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj

bence bu işlemler format da uzun sürer temiz bir format atardım ben

pcman34
31-08-2009, 14:37   |  #4  
pcman34 avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

winxp.exe :S öyle bişey yokki anti-virüs ile tarama yapın winxp.exe yi silin kesin virüsdür formata gerek yok

tuana09
31-08-2009, 15:07   |  #5  
Yıllanmış Üye
213 mesaj

winxp.exe uygulaması kendini sisteme kayıt ettiği isim : W32.Beagle.AG@mm. Bu virüs bilgisayarınıza, size gönderilen bir email aracılığıyla ulaşır. Email'e eklenmiş (attachment) olan dosyayı açtığınızda virüs sisteminize bulaşır. Bu solucan virüsünün kendine ait bir SMTP aracı (email gönderme) vardır ve bilgisayarınızdaki email adreslerine epostalar göndermek suretiyle kendisini çoğaltmaya çalışır. En kötü olası senaryoda, bu solucan virüsü, saldırgan veya hackerin bilgisayarınıza erişim sağlamasına, internet bankacılığı daihil olmak üzere şifreleriniz ve kişisel bilgilerinizi çalmaya yarar. Bu uygulama çok ciddi bir güvenlik açığıdır ve derhal sistemden kaldırılması tavsiye edilir. HEMEN winxp.exe BİLGİSAYARINIZDAN SİLİN VEYA ETKİSİZLEŞTİRİN. Bu uygulama büyük bir olasılıkla virüs veya trojandır.