Ya arkadaşlar gittim gördüm kıyasladım ve en sonunda karar verdim 17" te fiyatı uygun, flat,kaliteli,canlı renkli,parlaklık teknolojili bir monitör olarak samsung 793MB yi kendi testimin birincisi seçtim.Lütfen artık bence lg, bence hilips falan demeyiniz.Sadece şöyle deyiniz:
Valla bende baktım bu kriterlere göre en iisi bu.
17" te son kararım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla ben yıllardır karşılaştırıyorum. hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan...
Pişman olabilirsin...
Sana Tek diyebileceğim bu!
17" KONUSUNDA SANA TEK ONERIM NEC FP970+ ALMAN GERCEK BİR MONİTOR
İnşallah sorunsuz kullanırsın.
Başına sıkıntı açmaması dileğiyle...Hayırlı olsun.
Peki bu monitör pure flat mi? Philips 107t5 deki gibi asıl ekranın önünde bir cam var mı?
alıntı:
Gönderen : Diablo50Pişman olabilirsin...
Sana Tek diyebileceğim bu!
ee yani nesi var ssööölle ki bilelim yaw ööle taş atıp kaçmak olmuyor yanii biraz açalım konuyu
Valla samsung bana yakın gelmiyor.Samsung deyince durup düşünüyorum ve son seçim olarak düşünüyorum nedense.
Bizim arkadaş aldı ve inanın 19" lg T910bu nun 1024*768 te sunduğu yenileme hızını aynı çözünürlükte sunabiliyor.Magic Bright var ve süper parlak.renkler çok canlı.Görünüm çok şık
Fiyat performansı hesaba katmıyorum bile.
Şİmdi yorumu olan varsa yazsın abkiim.Yok philips yok nec....o öyle bu böyle...
EN İİSİ SAMSUNG (bu fiyat kategorisinde)
evet bencede cok iyi monitör en kısa zamanda bende alıcam
Selam. Hayırlı olsun. Evet Samsung 793MB iyi bir monitördür. Ama Türkiye şartlarında Philips'den şaşmamak gerek. 3 yıl yerinde garanti veriyo. Bir sorun olduğunda arıyosunuz yetkili servisi geliyorlar alıyorlar monitörü. Aynı hatayı iki kere yaparsa hemen yenisiyle değiştiriyorlar. Ben de 17'' Philips 107P5 Brillance Real Flat var. 1280*1024 de 90HZ tazeleme frekansına ulaşıyo ve mükemmel. Bir de Light Frame3 ü açtımmı deymeyin keyfime.Benimkini övdüm ama seninki de övülmeye değer hani. Bi kere çok şık ve teknik değerleride güzel bir monitör almışsın. Tekrar kolay gelsin.
793DF ile bu seninki arasında teknik olarak ne fark var. arastırmana dayanarak ne söyleyebilirsin*
alıntı:
Gönderen : Diablo50Valla samsung bana yakın gelmiyor.Samsung deyince durup düşünüyorum ve son seçim olarak düşünüyorum nedense.
Bendede LG Son Seçim Oluyor