chip dergisinin yayınlandığı diğer ülkelerin online site linki eklensede chiponline türkiye hakkında yorum yapsak
17 ülkede CHIP
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Nasıl yani nerede yorum yapacağız.
biraz daha açıklar mısın kardeşim
Evet 2 gün oldu ama ses yok demekki kendide ifade etmette zorlandı anlaşılan.
Bencede arkadaş anlatmakta zorluk çekiyor herhalde...
tasarım hakında konular hakkındademek istemiştim ayrıca yayınlandığı ülkelerdeki basarıları.. özür diliyorum hem acemi hem aceleciyim okumadan mesajı gönderdim
Linkleri bulduktan sonra yorumlar size kalmış. Her ülkeye ait CHIP'lerin Linkleri http://www.vogel.com.tr adresinde Linkler kısmında bulabilirsin.
İşte selçuk abidende metodu öğrendi arkadaşımız isteyenler karşılaştırmalarını yapabilirler...
teşekürlerimle top 50 download bölümü (yunanistan ) turkiyede açılabilir mi.. tasarım chip turkiyede iyi almanyada süper
O niye elin memleketinde süperde bizim memleketimizde sıradan bir tasarım olsun ki...Hangi mantıktır bu..
BURASI TÜRKİYE....
Bende anlamadım neden onların ki iyi bizimki kötü olsunki???????????
alıntı:
Gönderen : BiladerO niye elin memleketinde süperde bizim memleketimizde sıradan bir tasarım olsun ki...Hangi mantıktır bu..
BURASI TÜRKİYE....
Sıradan olduğunu sen düşünüyorsun. Açıkçası elin memleketinde bu işler ücretli ;) Ve elin memleketinin bilgisayar kullanıcı kitlesi ile bizim memleketimizin bilgisayar kullanıcı kitlesi çok ayrı.
Walla selçuk abi bravo çok iyi bir noktaya değindiniz ama elin memleketi kısmında , bizlerde o seviyede hizmet almak için ne yapmalıyız gibi bişey düşünmeliyiz...
alıntı:
Gönderen : eyupkorkWalla selçuk abi bravo çok iyi bir noktaya değindiniz ama elin memleketi kısmında , bizlerde o seviyede hizmet almak için ne yapmalıyız gibi bişey düşünmeliyiz...
Açıkçası ben çok düşündüm ve işin ucunda tek bir sebep var. Para. Bu içerik ve tasarım, sunucu hizmetleri ve bakımı bedava değil. Halkımız bedava olsun ister, programların crackli halini kullanır. Zanneder ki, internete ödedikleri para, baktıkları web sayfalarına gidiyor.
Şurada 2 reklam konuldu, kıyamet koptu. Dergiye reklamlar konuluyor, kıyamet kopuyor. Çok ilginç bir ironi.