Diğer laptop bolumunde cevap alamadım bu bolumde yardım edin arkadaslar .
Evet Arkadaşlar 1750 Liraya Kadar Bir Oyun Laptopu arıyorum. Fiyatında hafif değişikler olabilir ama laptopta ısınma sorunu , performansında yavaşlık , ekran kartında düşüklük , zırt pırt servise götürülmek istemeyen , Boyası Kalkmayan , güzel bir oyun laptopu ıstıyorum .. cevaplarınızı beklıyorum.
1750 Liraya Kadar Oyun Laptopu
- 1
- 2
TOSHIBA SATELLITE A300-247
BU MODEL IYIMIDIR ?
Önerdiğim HP modeli o Toshiba'dan çok daha iyi. Azami bütçenizi söylerseniz ona göre bakabiliriz.
Onun Ekran Kartı Biti Düşük.
1750 Liraya KADAR ufak farklar olabilir.
ronaldo36951Onun Ekran Kartı Biti Düşük.1144et alabileceğiniz en uygun model bence, bütçenize göre.
1750 Liraya KADAR ufak farklar olabilir.
bence toshiba daha iyi biraz araştıryım.
ronaldo36951bence toshiba daha iyi biraz araştıryım.Marka olarak Toshiba daha iyidir. Ancak baktığımız modellerde HP daha performanslı, ürün konfigürasyonu olarak. Bahsettiğiniz bütçeye Toshiba'da yüksek performanslı ürün bulamazsınız. Yine de araştırın.
TOSHIBA SATELLITE A300-247
BU URUN'UN FIYATI UYGUNDUR NASIL BIR URUN?
Yahu bütçenizin 1700 lira civarı olduğunu söylüyorsunuz ama 2000 liralık modele bakıyorsunuz. O da 1700 liralık HP modelinden daha kötü bir alet oluyor.
İşinizi görür. Ama o fiyata çok daha güçlü aletler almak varken, bence yanlış seçim olur. Yine de sizin bileceğiniz iş.
Bir kere işlemci zayıf. Grafik kartı da artık eskidi, çok daha iyileri var.
2000 liralık dediginiz laptopu 1700 liraya alıcam ayarladım 0 ,
ya bu civarlarda varsa güzel bilgisayarlar liste şeklinde yazınkı ona gore
kelebek83Oyun için notebook istediğinden bir kere ekran kartının iyi birşey olması lazım.Ramde 4 gb olursa iyi olur.Ben marka olarak kesinlikle Toshiba diyenlerdenim heleki oyun oynamak söz konusu olunca.A300-1QD modeli 512 MB ekran kartı olduğundan senin için ideal bir ürün olacaktır.Siz bunu dikkate almayın; sallıyor.ronaldo369512000 liralık dediginiz laptopu 1700 liraya alıcam ayarladım 0 ,O HP sizin baktığınız modelden çok daha güçlü. Haberiniz olsun da, gene siz ne yaparsanız yapın.
ya bu civarlarda varsa güzel bilgisayarlar liste şeklinde yazınkı ona
Teşekkürler kardeş Eltahir'in önerdiğine bakıyorum.
Eltahir sana birşey soracam.
Hp Pavilion DV6-1144ET mi HP Pavilion DV6-1115
daha ıyı ?
Bana HP Pavilion DV6-1144ET gibi geldi ama ..
VEDE BEN LAPTOPTA OYUN AMACLI KULLANACAGIM ICIN GTA 4 VE PERFORMANS FELAN ISTEYEN OYUNLAR OLACAK YANI IYI BI LAPTOP LASIM.
ronaldo36951Teşekkürler kardeş Eltahir'in önerdiğine bakıyorum.1144et ile 1115et arasında sadece sabit disk farkı var. Başka fark yok. İkisinden birini almayı düşünebilirsiniz.
Eltahir sana birşey soracam.Hp Pavilion DV6-1144ET mi HP Pavilion DV6-1115
daha ıyı ?Bana HP Pavilion DV6-1144ET gibi geldi ama ..
VEDE BEN LAPTOPTA OYUN AMACLI KULLANACAGIM ICIN GTA 4 VE PERFORMANS FELAN ISTEYEN OYUNLAR OLACAK YANI IYI BI LAPTOP LASIM.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 21 Haziran 2009 13:37
Eltahir ronaldo36951 nickli üyeliğimdeki şifreyi unuttum ve bulamıyorum bu üyelikle devam edelim.
Bunları sadecenotebook'da araştırıyordum HD farkından başka bir fark daha gördüm
1144ET'de
Bellek Türü DDR II 800
1115ET'de ise
Bellek Türü DDR II 667
667 & 800 ne anlama geliyor performansla ilgili birşeymi ?
Evet, performansla ilgili. Fakat bir yanlışlık olmasın. Ben hep 800 NHz gördüm 1115et'nin ram frekansını da.
MainBoyHıı evet haklısın ben sadece 1115'e bakıyormuşum 1115 ET ile 1115 in farklı olduğunu bilmiyordum yani HP Pavilion DV6-1115ET bu ürünle gta ıv gibi oyunları hiç sistemim kasmadan oynayabilirim diyorsun?Oynayabilirsiniz. Zaten şu an piyasadaki yoğunlukla kullanılan en güçlü grafik kartı o. Daha güçlü grafik kartı alacağım deseniz fiyatı çok arttırmak zorundasınız.
DV6-1115ET ile DV6-1144ET arasında sadece hard disk farkı var başka hiçbir farkı yok arasındaki fiyat farkıda 100 küsür lira bunun için DV6-1115ET ALMAYI DUSUNUYORUM.. Bu makineyi kullanan bırısıyle konusmam gerekiyor.
Birde vatan pcde incelerken uzaktan kumanda yazıyordu uzaktan kumanda mevcutmu?
Birileri bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim iki laptop u kıyaslarsak casper nirvana Fijitsu siemense göre uçuyor donanımlarda aşırı fark yok gibi
amd ile intelin farkımıdır bu yoksa yanlış yaptığımız birşey mi var fijitsu siemens çok fazla kasıyor özellikle açılışlarda ikiside vista? FSB fijitsuda 1600 casperde 1066
Casper NIRVANA 15.4" CPM-P735-9F15
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
- İşlemci hızı 2.00 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
- İşlemci hızı 2.00 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
- Intel® GM45 Chipset
- Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
• Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic
• 2 GB DDR2 800 MHz Bellek
• 250 GB SATA Harddisk
• 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
• 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
• 2.0MP Web Camera
• DVD ± RW DUAL
• Bluetooth
• PCI-e Mini Card
• Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
• 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
• Li-ION smart battery
FUJITSU SIEMENS AMILO Pa 3553 AMD X2 DUAL CORE ULTRA
* AMD Turion X2 Ultra processor ZM-80 -2.1 GHZ / 1 MB L2 CACHE
* Windows Vista Home Premium
* 4 gb 667 mhz ram
* 320 gb hdd
# Çift ekran kartı (Hybrid) ATI Mobility HD3470 Hybrid X2 graphics 256 MB GDDR2 ATI RADEON HD3200 (Upto 1920MB supported by hyper memory )
İşlemci ön belleği mi bukadar fazla performans farkına sebep oluyor casperde 3mb fijitsuda 1mb
Fijitsu için neyapabiliriz performans arttırmak için xp yüklesek becerebilirmiyiz toparlamayı? raid var falan diyorlar şimdiden teşekkürler
- 1
- 2