18.104 lirası olmadan nişanlanan çift

selim_firat
24-12-2015, 14:44   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj

bazı rüyalar vardır ki, bu rüyalar tek geceliktir. bir daha görmeniz mümkün değildir. rüyanın kabusa dönmesi de sizin elinizdedir. çok sevdiğiniz insanla evlilik kararı aldınız ve bunu nişanlayacaksınız. yani bir silahla atış yaparken nasıl nişan alınıyorsa, burada da iyi nişan almanız, kaliteli bir atış yapmanız gerekir. nişan merasimi de en az düğün kadar önemlidir. ancak kaliteli bir nişan yapmadan da evlenebilirsiniz. ben 14 yıl önce paris’te sadece 2 yüzük ile nişanlanmıştım. şimdi de çok mutluyuz ve hiç sorun olmadı nişan törenimizin sıradan olması. ancak bu sorun da olabilir. yıllarca aynı yastığa baş koyacağınız kişi ile berbat bir nişan töreni geçmişi ile asla yaşayamazsınız. bu hesaplar 2015 serbest döviz piyasası ve geçtiğimiz hafta nişanlanan bir çiftten alınan veriler doğrultusunda, tüik ile karşılaştırmalar yapılarak hazırlanmıştır. ortalama bir nişan töreni için bu rakam gereklidir. he, ben sade bir nişan töreni yapacağım, sönük geçecek bir tören de bizi idare eder diyorsanız ok. 

0.70 karat tek taş yüzük: 14 bin tl
nişan yüzükleri: 600 tl
kadın nişan elbisesi: 900 tl
erkek nişan elbisesi: 600 tl
yüzük tepsisi: 90 tl
200 adet romantik gül yaprağı: 14 tl
adaklık kurban: 200 tl
ulaşım: 250 tl
aile arasında nişan yemeği: 700 tl
kadın için nişan sandığı: 750 tl

not: bu hayatta herkesin en az bir kez mutlu olması gerektiğini düşünüyorum.