18 saniye dayanabilirsen çok zekisin-Escape
16 saniye yapiyorum.Ama oldukca hızlanıyor.
13.219 valla rekorum)(ilkinde 0.156 sn )
19,172 sn..
Fazla denemeden bunu yaptım..Uğraşsam belki yükseltebilirim ama şimdi zamanım yok fazla..
Zekilik olayına gelince, bu oyun daha çok oynansın,daha çabuk ilgi çeksin,üzerinde uğraşılsın diye ortaya atılmış pembe bir yalan..:))
Katılıyorum.Zekilik olayına gelince, bu oyun daha çok oynansın,daha çabuk ilgi çeksin,üzerinde uğraşılsın diye ortaya atılmış pembe bir yalan..:))
Arkadaşa attım linki 74sn yapmış ama onun makine p3 500mhz
onlara gittim sonra ben bir yapıyım bakam dedim ilk denememde 39 küsür saniye yaptım meğer pc kasıyormuş mavi kutular yavaş ilerliyormuş
Bu uygulama pilotların reflekslerini ölçmede kullanılıyormuş.Normal bir pc'de sınır 40sn'miş
Yani ; zeki bir insan o sıra uykuluysa 3-5 saniyeden öte dayanamaz...
Refleks olayı..
16 saniye..:)
uzunca bir zaman ayırdıktan sonra aynı yol izlenerek daha yüksek seviyelere ulaşılabiliyor ve gerçekten eğlenceli.
21 saniye yaptim.Yeni rekorum resim koyacam yakında.
bnmki 32 sn fln. cnm çıktı. ama taktiini budum olayın bi kaç kere oynadım kutular hp aynı yerden geçio bnde o yerlerin dışında bi yerlerden geçerek yaptım:D
ya aylarca önce ben bunu denemiştim. bir arkadaşım göstermişti en fazla yapabilenler savaş uçakları pilotlarıymış.
o bir yana en çabuk sürede oyunu kaybetme istatistikleriniz neler? :)
onu da denemiştik çünkü..
19 saniye yaptım iyiki pilot degilmisim:)
Selçuk İslamoğluBen pek bi embesil çıktım :DEstağfurullaha Selçuk abi, embesil dediğin böyle olurŞaka bi yana zekilikten öte göz-el refleksleriyle ilgili bir durum sanıyorum.
Hem de ilk seferde. Şaka gibi valla.
abi bu oyunun ilgi çekmesine gerek yokki zaten bir kez oynayınca geçiçem geçiçem diye kasıyosun