1850 tl oyun pc
Özellikle mi İntel seçtin? Aynı ayarda bir AMD sistem daha ucuza gelebilir.Hatta aynı fiyata daha performanslı olur.
parçalar uyumlu gözüküyor fakat o bütçeye amd sistem daha oturaklı olur.
önerim
AMD Phenom II X6 1055T
GIGABYTE GA-880G-UD3H
THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W
SAMSUNG SH-S223C 22X ±
GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit
KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9
WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB
ACER 21.5 P225HQB (vatanda gördüm beğendim geerçekten çok şık)
1.858TL
vatan bilgisayar.
yazdığın sistem ekranıda eklersek 2.150 falan yapıyo sen ekran yazmamışsın.intel özellikle tercihim çünkü amd işlemciler pek performans vermiyo.başka önerileriniz var mı???
İntel özellikle istiyorsan sistem bence iyi.Yalnız diskin önbellek miktarı görünmüyor.Sipariş etmeden önce öğrenirsen iyi olur.Caviar Black serisi olduğu için muhtemelen 32MB'tır(32 mb standart oldu artık, olmazsa olmaz diyebiliriz) ama sen yine de iyice bir öğren derim.Ayrıca monitörün verebildiği max. çözünürlük de önemli.Hayırlı olsun:)
tamam sistemi değiştiriyorum tekrar bak 5dk sonra altında güncelleme yazar zaten
amd işlemcilerin perf. vermediğini nerden biliyorsun? kullandınmı hiç ?
şu anki sistemim 25saniyede açılıyor ve msn tak ekranda aynı anda firefoz devreye giriyor google tak ekranda.
kulaktan dolma bilgilerle konuşmayalım lütfen.
sistemin açılmasının işlemciyle ne alakası var 4 hard disk al raid yap 10 saniyede açılsın...Önce bilgilenelim sonra bilgi verelim
celerona tak benim hdd'i bakalım nasıl çalışıyor.
yada senin dediğin gibi öğrenipte geleyim :)
tamam da konuştuğumuz kartlar nerde celeron nerde...haklı çıkacam diye bu tip çabalara gerek yok...
bide intel işlemcili bi sistem toplayıp yazar mısın kardeş...
İşlemci önbelleği sistem açılışında önemli derecede rol oynar.İşlemci önbelleği kadar HDD önbelleği de önemlidir.Bu özellikler sadece açılışta değil normal kullanımda da önemli derecede performans sağlarlar.
Bu arada AMD işlemcilerin İntel'lerden performans konusunda çok büyük eksikleri yoktur.O eskidendi derler ya, işte aynen öyle.Şu anda AMD işlemciler İntel işlemcilerle başabaş durumda.AMD'nin avantajı fiyatının uygun olması.
Ben de bir İntel'ciyim.Nedeni ise AMD'den dilimin yandığı falan da değil.Sadece yıllardır İntel kullanmamın bana verdiği güven.AMD'nin avantajlarını biliyorum, soranlara öneriyorum ama bendeki önyargı kullanmama engel oluyor.Sendeki durum da bu olabilir.
tamam da konuştuğumuz kartlar nerde celeron nerde...haklı çıkacam diye bu tip çabalara gerek yok...haklı çıkmaya çalıştığım falan yok seni bilgilendirmek için söyledim
çoğu tanıdığım arkadaşım intel aldığı için bin pişman!
amd alıp hayata dönüyorlar.
amd işelmcilerin L1 data önbellekleri daha yüksek olduğu için daha iyi sistemi boot ediyor buda sistemin hızlı açılmasına neden oluyor.
şu anki kullandığım sistem bugüne kadarki kullandığım en iyi sistem diyebilirim.
ne pc'lere oturup oyunlar oynadım nette gezdim ama böyle sistem görmedim tam yükte 47c işlemci ısısı amd ısınıyormuş biraz daha uydurup iyi sallayın intelin göz bebeklerini gördük.
istediğin intel sistem yolda ayrıca ileriye dönük olmayacak bunu biliyorsun değilmi.
Intel Core i7 870
WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB
GIGABYTE P55-USB3
THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W
SAMSUNG SH-S223C 22X ±
GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit
KINGSTON 4GB (2*2GB) Hyperx DDR3 1600MHz CL9
ACER 21.5 P225HQB
2.149TL