sertaç sormuş:
Merhabalar. Ben yaklaşık 5 aydır 19'' wide lcd monitör ile çok fonksiyonlu yazıcı almayı düşünüyorum. Teknik olarak araştırmada bulundum ve ne kadar incelersem işin içinden o kadar çıkamaz hale geliyorum. Üstelik kısıtlı bütçem her seferinde beni etkiliyor.Zira bu 2 ürün için 500-600YTL arası bir bütçe ayırabildim. crt monitörlerin siyah renklerdeki tartışılmaz üstünlüğü beni hep lcdler kötüdür imajına sürüklese de artık 15''lik yadigar monitörüm 60hertz in üsnüte çıkamayınca gözlerim yorulmaktan bir hal aldı.Sadece bu yüzden siyah bir masaüstü deseni kullanıyorum. Yazıcılara gelince lcdler kadar çeşitler beni delirtti. Bir sürü teknoloji magazası gezdim ve indirimli ürünler doğrultusunda beni yönlendirdiler fakat seçim yapamadım yine. 1200 yerine 600 dpi acaba göze ne kadar farklı görünecek. üstelik Chip'in bu ayki sayısında dolankartuş yazısı da çok mantıklı geldi. alacağım yazıcının kartuşunun modelinin uygun olması beni çok rahatlatır. Lcd'ye gelince film izlemeyi çok seven biriyim. Lcd'lerdeki siyah sahnelerde ayrıntıları kaybetme durumu hiç hoşuma gitmiyor ve zevki kaçırıyor bence, başka da bir beklentim yok. Bu çıkmazların içinde bana önerilerde bulunursanız gerçekten çok memnun olacağım. Bütçemi gerçekten zor ayarlayabildim, elimden gelenin sınırlarındayım, boşa gitmesini hiç istemem. Teşekkür ederim. İyi günler.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 3Ghz 1,5GB DDR Ram
Sis 900-based pcı fast ethernet adapter
ATI radeon 256mb 9600/x1050
Samsung HD 160jj 160GB HD
LG hl-dt-st-dvd-ram gsa-h54n Dvd/cd-rom
Card reader (dahili)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; FDM; .NET CLR 2.0.50727)