yaw arkadaşlar ben de iki msn var f
ikisindede farklı insanlar ikisini birleştirmem zor ikisidede nerden baksan 40-50 kişi var
aynı pc de iki msn kullanabiliyozmu
bana bi arkadaşım süğlediydi ama doğrumu
herkese şimdiden teşekkürler
1pcde 2 msn olurmu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MSN 7.5 sürümü birden çok kullanıcının girişine izin veriyor.
linkini versene onu nerden indirebileceğimin
beta sürüm mümkünse kullanma once msengerplus3 u yukle (() sorada stuffplug ng yi yukle 2 tane deıl ıstersen bin tane aç http://www.msgplus.net/pluginsdb/down/?action=download&id=93
Hacker_23 haklı. Plus'ı indir msn'i tanıyamazsın.
hack_23 ve sehri kalp sağolun
ama hack_23 ün dediği daha çok aklıma yattı
Aslında hiç gerek yok.Bir hesabını msn messenger'da aç diğerini ise windows messenger'da aç.Windows messenger'i program files'tan bulabilirsin ama msn messenger kadar güzel değil tabii :)
bende beta sürümünü kullanma derim. messenger plus ile daha bir sürü güzel özellik katabilirsin msne...
Microsoft TR'den indirdim şimdi. Beta olduğu belirtilmiyor. Bu sürüm beta mı şimdi? Nasıl anlayacağım?
hacker_23plusı indirdim yükledim nasıl iki oturum açacam
ibrahim senin dediğinide indir dim onda nasıl yapacam
alıntı:
Gönderen : Canlashacker_23plusı indirdim yükledim nasıl iki oturum açacam
ibrahim senin dediğinide indir dim onda nasıl yapacam
Onun için msn pus u indirmene gerek yoktu.Ama herneyse.Eğer msn 7.5 ve türkçen varsa verdiğim dosyayı msn klasörüne aç ve patch a pastıında sorunun hallolacaktrır :D
alıntı:
Gönderen : sehrikalpMicrosoft TR'den indirdim şimdi. Beta olduğu belirtilmiyor. Bu sürüm beta mı şimdi? Nasıl anlayacağım?
Msn ana penceresinde üstte MSN Messanger yazısının yanında bişi yazmıorsa veya Yardım/MSN Messanger Hakkında ya basarak sürümünü bulabilirsin :)
Tamam baktım. Beta değil. Beta olmadığını ben de biliyordum. Ama beta denince şüphelendim. İndirebilirsin Canlas beta değil.
BEn plusı yükledim de bana şimdi plusla iki tane kullanıcı aynı anda nasıl açarim anlatırmısınız
evet bende betasını bilyordum. hatta arkadaşıma kızmıştım betasını kurma. hatta korsan beta da olabilir spy taşıyabilir diye serzenişte bulunmuştum. ama sonradan microsofttan baktım. stabil sürümü çıkmış. indirdim kurdum. yanlız ben 7.5 te çoklu otıurumun direkt geldiğini göremedim. ya ben bulamdım yada öyle bişey yok. patchlerle yapım ama orijinalinde bulamadım....
bırak 2 msn birden açmayı bir kaç tane daha hesap oluştur 4,5,6,7 tane birden aç bir bilgisayarda. Ben şu anda açabiliyorum istediğim kadar. Diğer cevaplara baktım hiç birinde "MSNSHELL4" diye bir şey geçmiyor. sitesinden bunu indir bilgisayarına kur. birden fazla bir çok oturum açabilirsin. site ismini söylememe gerek yok :) garanti veriyorum....