Arkadaşlar, yorumlarınızın hepsini okudum. Şok.! olmadım desem yalan olur.
Ne zamandan beri AMD anakartlara intel işlemci takılır oldu.? Adama AMD anakart aldırıyor üstünede işlemciyi intel yaparsan daha iyi olur... olmaz arkadaşlar. Lütfen...
Bir kere ekran kartına göre anakart alınmaz. Bu, anahtar buldum buna uyan arabayı alayım durumuna benzer.
Anakart, toplayacağın pc nin bel kemiğidir temelidir. Temeli sağlam tutarsan daha sonra üzerine kat çıkma (upgrade) imkanın olur. Fazla uzatmayayım sana bir anakart önereceğim, fiyatından kaçma sigarandan vb. kıs git adam gibi anakart al. Bu arada hatırlatırım Gigabyte nin yanılmıyorsam %51i ASUS'un. Her iki tercihinizde de pişman olmazsınız.
Express Gate ile 5 Saniyede İnternet!
ASUS Express Gate, bilgisayarın güç düğmesine basıldığı andan sadece birkaç saniye sonra, internet uygulamalarının kullananılabilir hale getirilmesini sağlayan benzersiz bir anakart işletim sistemi. Anakart üzerinde bulunan Solid State Disk ve bu diskin içinde bulunan Express Gate ara işletim sistemi bunu sağlıyor. Böylece bilgisayar açılmak için bir sabit diske ihtiyaç duymuyor. Bu devrim niteliğindeki yenilik ile ASUS P5Q Serisi 5 saniyede internete erişmenizi sağlıyor.
Okuduğunuz yazının kahramanı işte. Detaylar için
TIKLA.