slm arkadaşlar ben 2 bilgisyar arasında direk olarak baplantı oluşturmak istiyorum modem olmadan..ama başaramadım...yardımlarınızı bekliyorum..modem kullanarak da nasıl bağlantı oluşturabilir bunuda söylerseniz sewinirim...kolay gelsın hepinize
2 bilgisayar arasında bağlantı oluşturma
ben ethernet kablosuyla 2 pcmi bağladım ama ip ayarlarını yapamadım bir türlü bilgi verebilirmisiniz? 1.pcnin internet bağlantısını 2.pc görmüyor
pasha16slm arkadaşlar ben 2 bilgisyar arasında direk olarak baplantı oluşturmak istiyorum modem olmadan..ama başaramadım...yardımlarınızı bekliyorum..modem kullanarak da nasıl bağlantı oluşturabilir bunuda söylerseniz sewinirim...kolay gelsınmodem kullanarak yapmak istiyorsan roter özelliği taşıyan bir modem alırsan yapabilirsin
Bilgisayarları Ethernet kablosuyla bağladıysanız, Ağ Bağlantılarım daki Yerel Ağ Bağlantısı bu bağlantıdır zaten.Bilgisayarlar arasında dosya ve yazıcı paylaşımı için bu adımları iki bilgisayara da uygulayın;
1.Ağ Bağlantılarım ı açın.
2.Ev veya küçük işyeri ağı kur a tıklayın.
3.İki kez ileri ye tıklayıdtan sonra sizin için doğru olan internet bağlantı türünü seçin.Bilgisayar tanımı ve Bilgisayar Adı kutucuklarını doldurun.Otomatik olarak doldurulmuşsa İleri ye tıklayın.Tanım ve ad iki bilgisayarda da farklı olsun.
4.Her iki bilgisayarda da aynısını kullanmak üzere bir Çalışma Grubu Adı seçin.Bu ada Türkçe karakter kullanırsanız büyük-küçük harflere dikkat edin.Ve İleri'ye tıklayın.
5.Dosya ve yazıcı paylaşımını aç ı seçin.Ve İleri ye tıklayın.
6.Verileri kontrol edip İleri ye tıklayın.
7.Bağlantınız kurulduğunda Son a tıklayın.
****Artık istediğiniz klasörü paylaşıma açarak iki bilgisayardan da bu klasörü görebilirsiniz.****