selam arkadaşlar...ben de 2 cd de yazılı olan fifa2008 var...kuarken baya sıkıntı yaratıyer...ikinci cd yi taktığım zaman kabul etmiyor...sürücede disk yok gibi bir hata verip duruyor...bunu için ben bu iki cd yi bir dvd de birleştirmek istiyorum...bunu nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim..şimdiden tşkler..
2 cd yi bir dvd de nasıl toplarım..
2 Exe olarak dvd ne yazabilirsin
2 cd yi aynı klasörde toplayıp dvd ye yazabilirsin
yani direk mi toplayacam cd leri yoka aç falan mı yapacam arkadaşlar?
o sizin söylediginiz olay mümkün deil !!! ayrı ayrı klasör oluşturursan olur
hipnozum dediğini tam olarak anlamadım malsef:( biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim..
CD'lerin Nero gibi bir programla yedeğini alın. Oluşan imaj dosyalarını ve Alcohol veya bir diğer sanal sürücü oluşturma programıyla beraber DVD'ye yazdırın.
Öyle imaj dosyaları ile fazla uğraşmana gerek yok. Yani yapabilirsinde sana kalmış ama bu seferde Daemon gibi yazılımlar kullanmak zorunda kalacaksınki uzun iş. Bunun için iki yöntem var:
1.yol
-Masaüstünde FIFA 2008 diye klasör aç ve her iki cd'nin içeriğinide bu klasöre çek. Eğer her iki cd'de de aynı isimli klasör varsa değişimi onaylama. 2.cd'ye gir ve aynı isimli klasörün içindekileri diğer benzer klasöre kopyala. Oradan yüklemeyi dene oyunu. Eğer sorunsuz bir şekilde işlemi yaptıysan oyun rahatlıkla yüklenecektir. Artık bu oluşturduğun FIFA 2008 klasörünü direkt bir DVD'ye atabilirsin.
2.yol (en basit yol)
Oyunu yüklediğin dizine gir. O klasörü WinRAR gibi bir sıkıştırıcıyla oyunu yüklü olduğu klasörü en iyi değerde sıkıştır. 7zip'i kullanabilirsin. 7zip inanılmaz güçlü bir şekilde dosya sıkıştırıyor. Oyunu çalıştırdığın klasörü toptan sıkıştırdıktan sonra oyunu sil ve bu sıkıştırdığın dosyanın içeriğini herhangi bir yere at ve açmayı dene. Eğer sorunsuzca açılıyorsa o sıkıştırdığın dosyayı direkt DVD'ne atabilirsin.