Evet Arkadaşlar başlıktada dediğim giib 2 ekran kartım var bunlara bioostan geciliyormuş dierine fln bunu nasıl yaparım ? Bilen varsa yardımcı olsun ltfn!
2 Ekran kartım Var Hariciye Nasıl Geçerim?
Kardeşim eğer laptopu yeni aldıysan o işlemi yapmanı önermem nedeni harici ekran kartına geçtiğinde intelin ekran kartının devreye girmesi için bios pilini çıkarıp takman lazım buda garantinin sonu oluyor:)yani sürekli harici ekran kartında kalacaksan yapabilirsin ama önermem zaten gerektiği yerde otomotik geçer enerji tasarrufu için böyle birşey yapmışlar..
Evet Arkadaşlar başlıktada dediğim giib 2 ekran kartım var bunlara bioostan geciliyormuş dierine fln bunu nasıl yaparım ? Bilen varsa yardımcı olsun ltfn!Al bendende o kadar sırf bunun için 64bitten 32 bitte gecmeyi düşünüyorum ama o kadar program oyun fln var üşeniyorum gıcık oldum yaw neymiş optimus özelligiymiş batsın özelligin.
Kardeşim ben kac yıldır pes serisini oynuorum pesciyim oyunsuz yapamam tmm ekran kartım ıntel olsun ama dxdiag da ve pc nin özellikleirnde 1306 mb gösterilirken oyunlarda vb. 64mb olarak gösteriliyor daha sonra internetteki araştırmalarımda harici bir ekrn kartım olduğunu öğrendim bende şimdi ona geçmek isitoyrum zaten daha intelle işim olmaz adem kardeşim azcık daha acıklarsan sevinirim :)