2 Ekran kartım Var Hariciye Nasıl Geçerim?

By Zalim
27-08-2011, 16:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Evet Arkadaşlar başlıktada dediğim giib 2 ekran kartım var bunlara bioostan geciliyormuş dierine fln bunu nasıl yaparım ? Bilen varsa yardımcı olsun ltfn!

adem-t
28-08-2011, 13:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Kardeşim eğer laptopu yeni aldıysan o işlemi yapmanı önermem nedeni harici ekran kartına geçtiğinde intelin ekran kartının devreye girmesi için bios pilini çıkarıp takman lazım buda garantinin sonu oluyor:)yani sürekli  harici ekran kartında kalacaksan yapabilirsin ama önermem zaten gerektiği yerde otomotik geçer enerji tasarrufu için böyle birşey yapmışlar..

ahbap17
28-08-2011, 15:39   |  #3  
Yeni Üye
41 mesaj
Alıntı: By Zalim  
Evet Arkadaşlar başlıktada dediğim giib 2 ekran kartım var bunlara bioostan geciliyormuş dierine fln bunu nasıl yaparım ? Bilen varsa yardımcı olsun ltfn!
Al bendende o kadar sırf bunun için 64bitten 32 bitte gecmeyi düşünüyorum ama o kadar program oyun fln var üşeniyorum gıcık oldum yaw neymiş optimus özelligiymiş batsın özelligin.

By Zalim
29-08-2011, 20:26   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

Kardeşim ben kac yıldır pes serisini oynuorum pesciyim oyunsuz yapamam tmm ekran kartım ıntel olsun ama dxdiag da ve pc nin özellikleirnde 1306 mb gösterilirken oyunlarda vb. 64mb olarak gösteriliyor daha sonra internetteki araştırmalarımda harici bir ekrn kartım olduğunu öğrendim bende şimdi ona geçmek isitoyrum zaten daha intelle işim olmaz adem kardeşim azcık daha acıklarsan sevinirim :)

adem-t
31-08-2011, 06:21   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

dostum senin kullandığın pc laptop mu masaüstü mü?laptopsa marka ve model yazarmısın?