Ben Casper den Windows 7 ye ücretsiz geçeceğim ama hala ortada ne cd var ne de cd alan var.Diğer Markaları Bilmem Ama Casper Baya bi geciktirdi ve suyunu çıkardı bu işin.Casper dan win7 dvd si alan varmı ve yazabilirmi bi ...
2 Hafta Oldu erde Bu win7
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.xömür yanlış biliyorsun..windows 7 yükseltme dvd si yollayacak casper..casper ın sitesinden bi başvuru yapacaksın önce..ben geçen hafta yaptım başvuruyu ama gelmedi daha..
Tüm firmalar böyledir peşin parayı alırlar destek gecikir.Siteye başvur vista lisansın ve bazı kişisel ve fatura belgelerini caspere yolla.Sana ücretsiz gönderecekler yada 10 dolar veya üzeri alabilirler firmaya göre değişir.Bence aldıgın yere git yada en yakın casper mağzasına danış.Elindeki vista lisansını yada dvd varsa dvd ni almadan windows 7 ye yükseltmezler diye biliyorum.
bende asus marka aldım ayn yükseltme bundada mevcut.onun için sitesine (sana verilen) ben asusunkinden yaptım,yükseltme programına dahil olup spariş vereceksin bana aralıkta gelecekmiş.sadece kargo ücreti alınıyor.oda baya fazla.casper tam olarak nasıl yapıyor bilmiyorum ama buyuk ihtimalle aynıdır diye dşünüyorum.
verdim zatem taşep formunu falan doldurdum
casper kargo ücreti almıyor ama hala gelmedi benim dvd..