tt netten aldığım kampanyasız 2 mbit sınırsız internet paketiyle 8 mbit hızında download yapabiliyorum. Bazı arkadaşlar net limitsiz tarifesinde olduğumu sanabilir ama kesinlikle değilim. 6 aydır 2 mbit sınırsız internet paketi üzerinden faturalanıyorum ve 8 mbit download hızına çok çabuk ulaşıyorum böyle bir şey nasıl oluyor gerçekten çözemedim :S gerçi şikayetim yok ama yinede merak ediyorum
2 mbps bağlantı hızıyla 8 mbps download :S
bizden alıp sana veriyolar herhalde :D
8 mpbsin zararları da var 15 gbı aşınca 512 kbpse düşüyor ben kullanıyorum isyan ediyorum ayın 1ini bekliyorum
senin dediğin net limitsiz paketi bununla karıştırılmasın. ayrıca benim günlük neredeyse 15 gb iniyor ayda ne kadar iniyo sen hesapla :D
Benim Bildiğim Bİ Tarifesi Vardı Aylık Sadece TL Daha Fazla Ödeyip 8 Mb Hızla Kullanabiliyosun Fakat Aylık 15 MB ı Aştığın Zaman İnternet Hıın 500 Bit e Düşüyo du Bununla Bi Bğlantısı Olabilir
net limitsiz pakedi dediğin, bu paket ile ayda sadece 4-5 tl fazla vererek 8 mbit e kadar çıkıyosun ben zamanında bunuda kullandım ama dediğim gibi benim faturamda 2 mbit sınırsız yazıyor 69 tl. zaten aylık downlaod boyutum 200-300 gb dan aşşağıya inmiyo hiç de yavaşlama olmuyor :S gerçekten inada bindirdim nasıl böyle bir şey olabiliyor. eğer ttnet bana fazladan veriyorsa hepiniz dava açın :D
ttnet in hız testi sayfasında, modem arayüzünde, cfosspeed programında, internet explorer download hızında 800kb/sn yi rahat görüyorum :)
heralde böyle bi durum var aylardır 2 mbps yerine 8 mbps kullanıyorum ohhh :D :D
ne güzel valla :D.Sana birileri torpil geçti sanırım.Yada manuel olarak başkasının yerine senin hızı 8mpbs yaptılar :D
arkadaşlar sonunda rüya bitti, çaktılar durumu :) 2mbps ye düştü internetim 6 ay beleşten 6 mbps fazla kullandım, konu burda kapanır :)))))