Merhaba
1-2 gün içerisinde lcd monitör alacağım.Fiyat olarak bana uygun bu 2 ürünü buldum,aranızda kullanan varmıdır acaba veya bilgisi olan.Mesela inca 2ms tepkime Hp 5 ms çok fark edermi bilmiyorum,bu 2 üründe de sağdan,soldan,alttan ve üsten bakınca kararma veya renk değişimi olurmu,en fazla 350tl verebilirim bu aralalıklarda tavsiye edeceğiniz başma monitör varmıdır acaba,23 inç aşağısı olmama kaydıyla.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
2 monitör arasında kaldım yardım lütfen
Ben kullanmıyorum ama tepkime süresi önemli. Şöyle ki:
Tepki süresi, monitör üstündeki bir pikselin siyah renkten beyaza, ve buradan tekrar siyaha dönmesi için gereken süredir. Hareketli sahnelerde (filmler veya özellikle oyunlarda) uzun tepki süreleri, görüntüde gölgeler oluşturacaktır. Bu da görüntünün netliğinde gözle görülür bir düşüşe sebep olur. Özellikle oyuncular için, monitörün tepki süresi göz önünde bulundurulması gereken bir kriterdir.
İki ürün de fiyatına göre fena değil ama philips, lg falan da bak derim.
eğer 350 tl vereceksen ya biraz daha ver iyisini al ya da kaliteli ürünleri olan firmaları tercih et. Bende bu hatayı yaptım önceden ucuz fiyatı bulunca sevinmiştim ama bir iki yıl kullanmadım doğru düzgün. Marka olarakta luinin dediği gibi philips, lg bunlara ek olarak samsung bakabilirsin. samsung daha pahalıdır ama onu söyliyim lg daha uygun fiyatlarda bulabilirsin monitörlerini.
@XF LUİ
siz hangi markayı kullandınız acaba philips veya lg almak istiyorum ama 23 inç olanları pahalı bayağı
@dasti
bende philips almak isterim ama dediğim gibi 23inc ler pahalı oluyor philips ve lg de.Aslında hp marka iyi değilmidir,konuda düzenleme yapamadım sorun var galiba hp olan ürüne burdan bakabilirsiniz,
http://www.sanalmarketim.com/uru ... P-WR743AA-S2331a-23
Hocam ben monitör hiç kullanmadım. Direk laptop aldım:) İlkin toshiba şiimdi de Packard Bell kullanıyorum. Yani bütçeniz yetmiyorsa bir şey diyemem. Ama vatan computerda bugün kampanya var ve bir 50 lira daha ekleyip lg veya philips monitör alabilirsiniz. Ben sadece onları da görün anlamında söyledim. Bir de sizin linklerini verdikleriniz fiyat/ performans olarak fena değil. Ama bir lg veya philips olamazlar tabi ki.
Vatan pcye şimdi baktım güzel bir tane philips var ama girişlerde sadece vga var,dvi olsa direk alırdım :(
dvi vs arıyosan ve güzel birşey istiyosan bunu satın almanı tavsiye ederim. çünkü normal fiyatı 550-600 tl arasında diğer sitelerde. vatanda %25 indirimle 436 tl ye geliyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=52208
hp o kadar ucuz olmasında vardır bişeyler. önermem açıkçası. ama yine de senin bütçene kalmış birşey.
dvi vs arıyosan ve güzel birşey istiyosan bunu satın almanı tavsiye ederim. çünkü normal fiyatı 550-600 tl arasında diğer sitelerde. vatanda %25 indirimle 436 tl ye geliyor.ürün güzel ama fiyatıda güzel,dediğim gibi max 350-370tl verebilirim taksitli olarak bu aralarda hp var sanırım.http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=52208
hp o kadar ucuz olmasında vardır bişeyler. önermem açıkçası. ama yine de senin bütçene kalmış birşey.
Bütçenize en uygunu hp, şimdilik işinizi görür, ilerde şartalarınız el verirse lg monitörleri bir deneyin derim ve şimdiden hayırlı olsun.
öneriler için teşekkürler sanırım büyük ihtimal hp,ama doların düşmesini bekliyorum fiyata etki eder sanırım şuanlık beklemedeyim.