Öncelikle Cümleten Selamun Aleyküm ;
Beyler bayanlar benim bir sorunum var 2 monitör kullanmak istiyorum elimde 1 adet samsung ve 1 adet arçelik monitörüm var samsung monitörüme VGA'dan çıkış veriyorum Arçelik Monitöre ise DVI'dan verecegim . ;
'' Ekran Kartım = AMD Radeon HD 6570 ''
Samsung Olan Monitöre VGA'dan Görüntü Alıyorum ama Arçelik Olan Monitöre DVI'dan bagladıgım zaman görüntü gelmiyor AMD Catalyst Control Center'ı Açıyorum . Ekranları Algıla menüsüne geldigim zaman VGA'dan Aldıgım görüntü Çıkıyor Yani ''1'' monitör gözüküyor DVI'ya bagladıgım monitör gözükmüyor.
Yaptıgım İşlemler ise ;
1-Arçelik Olan Monitör İle Samsung Olan Monitör DVI'Dan VGA'ya geçirdigimde monitör çalışıyor arçelik olan VGA'da Samsung İse DVI üzerinden yine görüntü alamıyorum.
2-Kabloda yada VGA'DVI dönüştürücü de sorun olabilir dedim onuda degiştirdim yine olmadı .
3-Ekran Kartı Sürücü Eski Sürüm Olabilir Diye düşündüm Ekran Kartı Driver'larını Hepsini sildim Kendi Sitesinden İndirdim Yine Düzelmedi .
Bir çok siteye baktım ama hiçbir çözüm bulamadım yardımcı olan veya olmayan herkese şimdiden teşekkürler .