1-) Bende bi tane premier ses sistemi vardı televizyon için onu bilgisayara taktım xpde calısıodu ama vista yükledim calısmıo VIA HD Audio ses kartı driveri güncel
2-) DirectX 10.1 cıktımı cıktıysa linkini verebilirmisiniz
yardımlarınızı bekliyorum
1-) Bende bi tane premier ses sistemi vardı televizyon için onu bilgisayara taktım xpde calısıodu ama vista yükledim calısmıo VIA HD Audio ses kartı driveri güncel
2-) DirectX 10.1 cıktımı cıktıysa linkini verebilirmisiniz
yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba,
DirectX 10.1 Windows SP1 ile veya Windows Update ile geliyor.
Ahmet AltunelMerhaba,k teşekkürler
DirectX 10.1 Windows SP1 ile veya Windows Update ile geliyor.
peki öbür sorunun yanıtını bilen varmı?
bide winampa bi codec yükledim onda ses geliyor
bide HD VDeck die bi sey var onda arkadaki ikisinden ses cıkıyor
ya deli olacam bi tane bilen yokmu 2 haftadır ugrasıopm ya :SSSSSS
Ses driverını kurdunmu eğer kurmadıysan anakart modelini yaz yarımcı olalım eğer driver kurulu ise kendi yazılımı vardır onun 5+1 4 kanallı ses streo ve 7+1 ses sistemi gibi seçenekleri vardır orada muhtemelen streo seçili ise ondan ses gelmiyordum hoparlörlerden...
serkan143Ses driverını kurdunmu eğer kurmadıysan anakart modelini yaz yarımcı olalım eğer driver kurulu ise kendi yazılımı vardır onun 5+1 4 kanallı ses streo ve 7+1 ses sistemi gibi seçenekleri vardır orada muhtemelen streo seçili ise ondan ses gelmiyordum hoparlörlerden...ses kartını kurdum aygıt yöneticisinden güncelle dediğimde güncel diordu o yazılımdan 5+1 i sectim yine ses cıkmıodu internette bakarken VIA Arena da geçen ay yayınlanan i pack gördüm onu yüklüyücem o zaman sorun düzelir galiba
Ses kartı yazılımında ayarları "varsayılan" olarak işaretleyin. K-Lite Codec Pack'i yükleyin.
eltahirSes kartı yazılımında ayarları "varsayılan" olarak işaretleyin. K-Lite Codec Pack'i yükleyin.varsayılan yaptım K-Lite mega codec pack i yüklüyorum aslında daha önce aklıma gelmedi değil ama k-lite mega codec packın sadece WMP ile ilgisi yokmu?
olmadı :S
anakartım asus p5kpl-cm ses kartım via high definition audio
herkese tesekürler karıstırdım biseyşler yaptım ne yaptımı bende bilmiyom ama oldu xD
realtek higt defin. audio ses kart var sanırım o ses sistemini sisteme tek kablo ile bağlıyosan sorunun yanıtınu bilmiyorum ama benim evde gretech 5+1 hoparlör var onu 3 jak ile bağlıyorum sisteme ilk bağladığım zaman ses sadece 2 adet tizden geliyor ama realtek audio arayüzünden jakların hepsini ön hoparlör çıkışı olarak ayarladığım zaman hepsindende ses geliyor sorunu çözmüşsün ama belkiş senin gibi aynı sorunu8 olan başka birisi olur ona yardımcı olmuş olurum başarılar
Kakalatorvarsayılan yaptım K-Lite mega codec pack i yüklüyorum aslında daha önce aklıma gelmedi değil ama k-lite mega codec packın sadece WMP ile ilgisi yokmu?Hayır sadece WMP ile ilgili değil. Benim de aklıma gelmezdi normalde ama, yukarıda kodek yüklediğinizde ses verdiğini söylemişsiniz. O yüzden bunu tavsiye ettim.