2 SORUN Kaspersky Ve Outlook Express 6

siran
29-04-2010, 14:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

ArkadasLar İlk basta SorunLarimi Yazayim Uzatmaya Gerek Yok

PC OzellikLeri

Ana Kart : ASUS P5GC-MX 1333
Core 2 Duo E2180 2.0 islemci
2 Gb Ram
1 GB Ati x1950 Pro Ekran Karti

Kaspersky 2010 Antivirus Kullaniyorum

Her  Zaman Guncelestirmeden Sonra Bilgisayarinizi Yeniden Baslatmaniz Gerekir Diyor Baslatyiyorum 5 Dk Sonra Tekrar Ayni Sorunu Veriyor

2. Olarak Da Outlook Express 6 Kullaniyorum Mail Olarak Gelen Postalar Pc De Normal Yazi 12p ile Gorunurken Cikdi Aldigimda Bu Yazi Buyuklugu Kuculuyor Microsoft sitelerindeki Buyutme Kucukme Benim Sorunum olan Degil Ben Ciktilarimda o Sorunu Yasiyorum

Son Düzenleme: siran ~ 29 Nisan 2010 14:50
M.G.G
29-04-2010, 15:37   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

1.si bilgisayarınızda deep freeze tarzı bir program veya her açılışta sistem geri yükleme gibi bir ayar varmı bakınız.Kendini kaspersky olarak gösteren virus de bulaşmış olabilir(kaspersky bunu bulamaz/farkedemez)
2.si Ekranınız 19'(19 inch)'ten büyükse  büyük ihtimal ekranda görünen yazı tipi sizin gözünüze normal gelyordur.Yazıcı ise gerçek 12p çözünürlükteki yazıyı veriyor olabilir.
Not:12p yazı zaten küçük olur.Büyük ekranda büyük  görünür.

siran
29-04-2010, 16:04   |  #3  
OP Taze Üye
13 mesaj
Alıntı: M.G.G  
1.si bilgisayarınızda deep freeze tarzı bir program veya her açılışta sistem geri yükleme gibi bir ayar varmı bakınız.Kendini kaspersky olarak gösteren virus de bulaşmış olabilir(kaspersky bunu bulamaz/farkedemez)
2.si Ekranınız 19'(19 inch)'ten büyükse  büyük ihtimal ekranda görünen yazı tipi sizin gözünüze normal gelyordur.Yazıcı ise gerçek 12p çözünürlükteki yazıyı veriyor olabilir.

1. Bilgisayarimda Deepfreeze Goback vs vs... Tarzi Bir Program Yok  Kasperskyi Kendi Sitesinden İndirdim Kurdum Boyle Bir ihtimal olacaginida Sanmiyorum
2. Outlook Farkli bir Pc de ayni ozellikde Ayni Ekran Cozunurlugunde Normal Buyuklugunde Cikti Veriyor  O Pc ye Format Atamiyorum Yogun Sekilde is Yapiyor Bu Yuzden Windows Uzerinde olmasi Gerekiyor Duzeltmeminde

Son Düzenleme: siran ~ 29 Nisan 2010 16:37
M.G.G
01-05-2010, 05:44   |  #4  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

O zaman;
1.Kaspersky'ı silin AVG'yi deneyin memnun kalacaksınız :)
Yok kasperşim ben AVG istemem derseniz Kaspersky'ın veri dosyaları dahil(program files, programdata, Appdata) güzelce eksiksiz bir şekilde ilk olarak denetim masasından sonra da programdata ve Appdata'dan el yöntemiyle silin.Pc'ye 3 kere reset atın bunu neden dedim bilmiyorum :)).Kasperskyın sitesinden tekrar setup'ını yükleyip güzelce kurup pc'ye reset atın.Kaspersky'ı elle bi kez de siz güncelleyin.
Ben size kaspersky olarak kis 2010'u öneririm:
kis 2010 indirmek için:
ftp://ftp.kaspersky.com/products ... /kis9.0.0.463tr.exe

ıspartalı
01-05-2010, 20:32   |  #5  
Taze Üye
10 mesaj
Alıntı: M.G.G  
bunların hiçbiri işe yaramaz sen temiz bir format cek daha sonra norton 360 yükle süper bir pc elinde