Merhabalar
şu 2 model arasında ne fark vardır acaba bilgi verebilirmisiniz,biraz araştırdım özellikleri aynı geldi bana,32D6570 modeli seçmek istiyoruz doğru kararmıdır acaba.
Samsung 32D6510 ve 32D6570
2 TV arasındaki fark nedi?
- 1
- 2
Arada çok uçuk bir fark yok. sadece 32d6510 modelinde ekran tazeleme hızı 400 hz, diğerinde 200hz.
Başka bir ayrııntı da 32d6510 modeli 100w enerji tüketiyor diğeri 80w. Başka da öyle çok büyük farklar yok dediğim gibi. Sadece samsung mu düşünüyorsunuz?
32D6510 model iyimidir sizce,almak istediğimiz sony 32ex729 idi ama Türkiyede satışı yokmuş,paralel ithalat olanlarda stoklarda yok,bu özelliklerde tv arıyoruz samsung var şuan piyasada.
birde 32D6570 model tvde de 400hz yazıyor çoğu yerde.
"sg gözlük teknolojisini kullanıyor"derken 32D6570tv de aynı teknolojiyi kullanmıyormu acaba.
kötü birşeymidir bu tam anlamıyorumda bu özelliklerden,piyasada zaten bu özeliklerde bi sony var bir samsung gördüm.
Sg gözlüğü göz sağlığına zararlı, kullanırken baş dönmesi, bulantı yapar. Ayrıca crosstalk ve flicker (ekran titremesi ) bu sorunlarıda yaşarsınız. Kesinlikle tavsiye etmem.
Hocam şimdi sg gözlüğü aktif bir 3d tv gözlüğü. Yani pilli. Dolayısıyla kullanırken elektromanyetik dalga yayıyor. Bir süre sonra baş dönmesi, bulantı gibi rahatsızlıklara yol açıyor ve göz sağlını da olumsuz etkiliyor. Onun için pasif gözlük teknolojisi kullanan Lg ya da Philips i tavsiye ederim.
Anladım teşekkürler,az önce D6510 modelini sipariş vermişler haberim olmadan iyimi ettiler kötümü anlamadım :(
Kullandıkça buna siz karar verirsiniz !
Anladım teşekkürler,az önce D6510 modelini sipariş vermişler haberim olmadan iyimi ettiler kötümü anlamadım :(çok acele ettiniz sanırsam bu gibi durumlarda hep bir pişmanlık olur ama umarım sizde olmaz. Arkadaşların söylediği teknolojideki bir ürün göz sağlığı bakımından tehlikeli olabilir. Lg ve Philips pasif gözlük kullanıyordu keşke onlar arasından birini tercih etseydiniz.
Anladım teşekkürler,az önce D6510 modelini sipariş vermişler haberim olmadan iyimi ettiler kötümü anlamadım :(Yakın zamanda anlarsın kötü ettiğini, arkadaşların bahsettiği sağlık sorunlarının yanı sıra SG gözlüğün fiyatı, FPR gözlükten çok yüksek, ayrıca sg gözlükle izleme yaparken belli bir bakış açısı kullanmak zorundasınız, sürekli hareket edemezsiniz, ve rahat bir izleme imkanı bulamazsınız, ayrıca ekran titremesi ve crosstalk sorunu alışmanız gereken bir sorun.
yorumlar için sağolun,3d özellik 2.plandaymış,diğer özellikleri için alınmış tv.tvyi dayım kendine alıyorda.
Tekrardan sağolun,kendime alacağım zaman 3d özellikli almak istemem zaten,gözlüksüz 3d olursa o zaman durumlar değişir tabi,3d t gözlük takınca burnumun üstü falan kaşınıyor fazla takamıyorum :))
:) o zaman ilerde normal numaralı gözlüklerden takmak zorunda kalmazsınız inşallah.
@sadem
inş yoksa benim için sorun olur :)
@dasti
evet bi ara duymuştum toshiba ve lgnin gözlüksüz 3d diye bakalım bunlardan sonra ne tür teknoloji çıkacak.
Mutlaka yardım isterim yaten,şimdi yeri değil ama elime bir tane vestel 26850 model tv geçebilir,bu tv yi pcde monitör olarak kullanmak istiyorumda iyi görüntü verir bilmiyorum,ekran kartımda vga ve dvı çıkış var,şimdi vgadanmı daha iyi görüntü alırız yoksa dvı to hdmı bir kablo veya çevirici alıp kullanarak mı daha iyi görüntü alırız.
- 1
- 2