İyi günler arkadaşlar
Sizlere bir sorum olacak.2007 senesinin yaz aylarında interneti bağlattık.TTnette 2 yıl tahahhüt istedi ve 2 yıl tahahhütlü olarak giriş yaptık...Şu anda 2 yıl tahhahütüm bitti.Ama şimdi ttnet'e bir 2 yıllığına daha için imza vs. atmadık konuşmadıkda.Sorum şu şimdi örneğin smile adsl'e falan geçebilirmiiyim?Yada başka bir markaya...Yoksa 2 yıl dan sonra bir şey söylemediğimiz için otomatik olarak tekrar 2 yıl daha tahahhüt yapıyor larmı teşekkürler...
2 yıl taahhüt
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
Yıllanmış Üye
467 mesaj
hayır yok öyle birşey 2 yıl tahahhüt bittiği an isterseniz kapatırsınız isterseniz hiçbir işlem yapmadan bulunduğunuz tarife üzerinden ücretlendirilmek koşuluyla kullanmaya devam edersiniz
yani tahahhüt süresi bittikten sonra istediğiniz an kapattırabilirsiniz
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj
Hmmmm.Teşekkür ederim peki şimdi bendeki modem kablolu ve airties rt-103 model.Ttnetten almıstık.Şimdi smile adsl'e geçtiğimde bu kablolu modemı kullanabılır mıyım?Teşekkürler..
Yıllanmış Üye
467 mesaj
kullanabilirsiniz tabiki modemi smile adsl'e götürün ayarlarını yapsınlar sonra kullanbilirsiniz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
benimde aynı şekilde bitti bugün sınırsıza geçicem tekrar 2 yıllık daha mı sözleşme yapmamız gerekicek ?öyle birşey olacağını sanmıyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla kablolu modemi hediye olarak aldığın zaman 2 yıllık sözleşme yapıyorlar örneğin benim internetim bağlanalı daha 2 ay oldu ama kablosuz modemi hediye olarak seçtiğimiz için istediğim an ttnet in başka bir kampanyasına geçebilirim
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj
Smile ile Ttnet arasında fark var mıdır yani smile gecersem daha mı kotu olur;? ne dersiniz...Ama smile kampanyası da cok cazip...