arkadaşlar bilgisayarımda vista premium yüklü diğer diske windows 7 kurmak istiyorum bilgisayarda bir sorun oluşur mu ayrıca windows 7 driverlarını nereden bulabilirim windows 7 tüm driver ları bulamıyormuş galiba mesajlarınız için şimdiden teşekkürler
2. işletim sistemi olarak windows 7
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Hiçbir sorun olmaz. Şu an ben o şekilde çalışıyorum ve Win7'den yazıyorum bu mesajı. Sürücüleri ise hemen yükledi. Ben anlayamadım hala nasıl olduğunu.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
244 mesaj
bende laptop olduğu için bazı donanımları tanımaz diye düşünüyordum ayrıca beta sürümü kullanmanın bir sınırı var mıdır bir de windows 7 yi yüklerken hangi diske yükleyeceğimizi soruyordur herhalde
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
rifat384bende laptop olduğu için bazı donanımları tanımaz diye düşünüyordum ayrıca beta sürümü kullanmanın bir sınırı var mıdır bir de windows 7 yi yüklerken hangi diske yükleyeceğimizi soruyordurBen de imzamdaki dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Aşağıdaki gibi yapılandırdım diskleri. Vista'dan açtığımda Vista C, Win7 D olarak görüyor. Bir tane sürücüyü bulamadı. Ben de henüz sorun çıkmadığı için uğraşmadım. RC 1' bekleyin, 5 Mayıs'ta.
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
eltahirBen de imzamdaki dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Aşağıdaki gibi yapılandırdım diskleri. Vista'dan açtığımda Vista C, Win7 D olarak görüyor. Bir tane sürücüyü bulamadı. Ben de henüz sorun çıkmadığı için uğraşmadım. RC 1' bekleyin, 5 Mayıs'ta.peki 5 mayısta çıkan windows 7 de türkçe dil desteğinin bulunacak mı bunun hakkında bir bilginiz var mı
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
bir de windows 7 nin yeni çıkanına yükseltme gibi bir durumumuz olmaaz herhalde
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
rifat384peki 5 mayısta çıkan windows 7 de türkçe dil desteğinin bulunacak mı bunun hakkında bir bilginiz var mıGördüğünüz gibi Windows 7 Türkçe bende. Yeni çıkanına yükseltme derken? Zaten piyasaya sürüldüğünde ücretli olacak. Yükseltme için para ödemeniz gerekli yani :)