Merhaba arkadaşlar, sorunumu sizlerle paylaşarak çözüm yolunu bulmak istiyorum.
Masaüstündeki CRT monitörü leptopa takıp 2. monitör olarak CRT monitörü ayarladım. Çok hoşuma gitmişti arkadaşlarla bir yandan ders videolarını izliyor, diğer yandan web sitelerine bakıyorduk. O zamanlar sorun yoktu. Kardeşim PCyi istedi bende monitöre takmak için leptopdan CRT monitörün bağlantısını kesince leptop kapandı tekrar açtığımda sorun yoktu. 2. defa oldu bişey olmadı derken, çekirge 1 zıplat 2 zıplar misali 3.sünde leptobu açınca karşıma beyaz ekran gelince şaşırdım. Sanırım leptop gitti dedim. Sonra baktım windows açılıyor ama LCD ekranda simsiyah. Açılırken beyaz, windowsu başlatırken ekran kapanıyor, siyah oluyor.
Ben CRT monitörü taktım leptop windowsu açarken CRT açıldı 2sininde ekranı siyah. Ben biraz daha uğraştıkdan sonra 2. monitörüde açmaz oldu. Windowsu açarken ekran siyah değil beyaz, zaman geçtikçe mavileşiyor.
Yaklaşık 1 hafta geçti leptop hala aynı. Garantisi var ama ben bayramdan sonra göndermeyi düşünüyorum. Teknik bir sorun ise beni bilgilendirirseniz sevinirim.
NOT: Ekran kartım onboard (NVIDIA geforce go 6100) 256 MB
Herşey için teşekkürler..